PANAS : REMY GADUH DENGAN AQASHA SEBAB TIZ ZAQYAH??


EP ingat dunia politik je panas...rupa-rupanya dunia artis pun lebih kurang sama gak...Dah macam kat Hollywood..penuh dengan skandal, bogel gaduh dan macam-macam lagi.. apa yang didedahkan oleh blog Rotikaya mengenai cinta tigasegi antara artis-artis ni agak menarik...

Kalau betul la apa yang diceritakan oleh blog Rotikaya..tak sangka pula EP Tiz Zaqyah sanggup main kayu tiga dibelakang Remy...ye la..memang la Tiz tidak mempunyai sebarang ikatan dengan Remy tapi Aqasha tu dah beristeri...ye tak..(baru je dapat anak kedua...)..seronok ke jadi kekasih gelap??

Jom kita layan story ni....

Sekitar 10.00 malam pada 15 Oktober yang lalu, Remy Ishak menulis sebaris ayat yang beliau tag sebagai Cerpen Twitter tetapi seolah olah menyindir rakan pelakon, Aqasha.
“Si penggemar rahsia memang gemar berahsia, lebih lebih lagi tentang hubungan kekasih gelapnya dari pengetahuan sang isteri,” itu ayat tulisan Remy Ishak yang kami maksudkan.
Ada kemungkinan tulisan Remy Ishak di’tujukan buat Aqasha adalah kerana deskripsi akaun pelakon Dejavu Di Kinabalu itu ada menulis diri beliau sebagai ‘penggemar rahsia’.
Mungkinkah Remy Ishak tahu sesuatu yang kita semua tidak tahu — atau semua ini hanya kebetulan? Hmm.PANAS : REMY GADUH DENGAN AQASHA SEBAB TIZ ZAQYAH?? PANAS : REMY GADUH DENGAN AQASHA SEBAB TIZ ZAQYAH?? Reviewed by Empayar Pemuda on 2:10 PM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.