Saturday, October 6, 2012Wah...Seronok betul EP baca kisah cinta antara Azmin Aiskrim dan Mustafa Ali..makin menjadi-jadi...dah macam filem hindustan...hari ni gaduh bagai nak rak...esok boleh cium mulut...nak buat macam mana..inilah yang dinamakan politik...

Jika tempoh hari, Azmin tanpa segan silu menyindir Mustafa Ali orang tua nyanyuk..kini tiba pula giliran Mustafa Ali untuk menjawab sindiran itu...Mustafa Ali secara berkias dan sini memberitahu bahawa anak emas Datuk Seri Anwar Ibrahim terlalu bercita-cita dan sebagai orang tua, beliau faham perasaan dan cita-cita politik seorang pemimpin muda seperti Ahli Parlimen Gombak itu...

Agaknya apa kesudahan cerita sindir menyindir antara Azmin Aiskrim dan Mustafa Ali ini...??

Pergeseran antara Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali dengan Azmin Ali semakin panas apabila beliau membalas sindiran Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu dengan mengatakan anak emas Datuk Seri Anwar Ibrahim tersebut terlalu bercita-cita.

Malah beliau yang dikenali sebagai orang kanan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang secara berkias dan sinis memberitahu, sebagai orang tua, beliau faham perasaan dan cita-cita politik seorang pemimpin muda seperti Ahli Parlimen Gombak itu.

Saya tidak perlu komen apa-apa tetapi sebagai orang tua, saya faham perasaan dan cita-cita seorang pemimpin muda. Biarkanlah dia," katanya penuh tersirat menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS) sebagai menjawab sindiran Azmin kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.