Thursday, October 18, 2012


Nampaknya puak-puak DAP sudah lebih ni...Kalau dah benci sangat dengan orang Islam pun..jangan jadikan masjid untuk lepaskan geram...Inilah antara tindakan biadap puak-puak cauvinis yang kini semakin menjadi-jadi bahkan sikap mereka semakin angkuh apabila berdepan dengan orang-orang Melayu khususnya.Lihat saja di Pulau Pinang apabila DAPigs berkuasa maka nasib orang-orang Melayu semakin ditindas....

Habis segala gerai dan kedai dirobohkan malah sudah ada peniaga-peniaga Melayu dinafikan hak mereka untuk berniaga di Padang Kota yang selama ini menjadi tempat mereka mencari makan.


Bayangkan pihak MPPP di kerah untuk memantau sehingga ke tengah malam sekiranya terdapat mana-mana peniaga yang masih menjalankan perniagaan mereka di tepi-tepi jalan.Sekiranya berkeras segala barang-barang akan dirampas.

Apakah kita pernah mendengar tindakan sebegini berlaku pada ketika BN memerintah Pulau Pinang ?...
seterusnya2 comments:

Anonymous said...

org melayu jugak yang nak bertuan cina sial ni..padan muka..

Anonymous said...

cina x sedar diri...cuba nak menggangu gugat kedaulatan agama islam.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.