Tuesday, October 16, 2012



Pameran komputer dan awek-awek cun....dua perkara yang tidak dapat dipisahkan..Cuba tengok gambar-gambar dibawah ni..Bukan main cun lagi awek-awek promoter di pameran IT tahunan yang terbesar di Asia, Computex 2012...

Kalau dulu kita nak tengok awek-awek cun yang berpakaian seksi macam ni..kita nak kena pergi autoshow...Tapi sekarang nak pergi beli pendrive pun kita dah boleh tengok awek-awek cun macam ni...siap boleh bergambar lagi..silap-silap siap dapat nombor telefon lagi...

Semuanya hanya untuk menarik pelanggan memberi produk mereka...Kat malaysia pun tak kurang hebatnya..bukan setakat promoter je cun..siap buat pertandingan ratu cantik pakai bikini lagi semasa IT Fair.. Kalau nak diikutkan logik akal..apa kena mengena pertandingan ratu cantik yang pakai bikini dengan pameran komputer?? Dua bidang yang sangat berbeza..

 






















5 comments:

poyotv said...

perghhh...seksinya, kalau awek camni jual nasi lemak kat town gerenti cepat habis

Anonymous said...

mcm ni ler ada daya tarikan... karan gila... tapi untuk dunia saja la... tak ada berkat beb!

Anonymous said...

awek ni tk la comel sngt .. sbnrnya awek kta lgi comel tw

Anonymous said...

NI NAK JUAL KOMPUTER KE NAK JUAL AWEK...

Anonymous said...

kalo xsuker TENGOK... knaper pegi?? kalo stakat nak beli pendrive, buat aper ambik gambar?

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.