Thursday, October 25, 2012




Mak aii...ganasnye kereta Lamborghini Ankonian ni..Dah macam kereta Batman EP tengok...Jangan kata awek..EP pun dah jatuh cinta pandang pertama bila tengok gambar kereta ni...itu belum tengok secara real lagi...

Untuk pengetahuan pembaca, Lamborghini Ankonian ni merupakan sebuah kereta konsep yang direka oleh seorang pelajar di Munich University, Slavche Tanevsky pada tahun 2009..Lamborghini Ankonian ini diambil dari model Reventon dan dibuat menjadi lebih agresif dan lebih bergaya...







**Betul tak..sekali pandang..confirm jatuh cinta??


1 comments:

Anonymous said...

Kalau gaji aku sekarang ni. Mati hidup balik, mati hidup balik mati hidup balik cuma dapat beli tayar dia jer la

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.