Sunday, October 28, 2012


Bagi menarik lelaki hidung belang untuk melanggani pekerja khidmat warga China serta Vietnam yang baru tiba di Malaysia, sindiket pemerdagangan manusia telah menganjurkan ‘sekolah mini’ kursus bagi mempelajari bahasa tempatan untuk memudahkan komunikasi.
“abang, sayang, cinta, saya bersih, kacak, atas atau bawah dan baring”
Namun, jika gagal menguasainya dalam masa 3 hari, mereka akan dipukul, setiap wanita yang baru tiba di Malaysia diajar bapa ayam untuk bertutur beberapa bahasa tempatan, termasuk Bahasa Malaysia untuk memudahkan mereka berkomunikasi dengan pelanggan.

Malah, wanita yang berjaya menguasai bahasa tempatan mampu meningkatkan pendapatan kerana lebih disenangi pelanggan. Tambahan pula, pelanggan dilaporkan lebih puas dengan layanan pelacur yang boleh berkomunikasi berbanding rakan sekerja yang hanya menggunakan bahasa isyarat.
Perkara itu didedahkan wanita dari China, Yen, 24, yang pernah berkhidmat dengan sindiket terbabit sejak setahun lalu.

** Nampak sangat yang melanggan pelacur-pelacur ni adalah orang Melayu....

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.