Sunday, October 21, 2012


Wow...Pekerja 7-Eleven bercium dan berpeluk dengan pasangannya semasa waktu kerja.. Yang bestnya pula mereka melakukan aksi ini  di tempat semua manusia boleh lihat dari luar....Tak cover betul...Nasib baik aksi yang tak senonoh berlaku di Singapura dan bukannya di Malaysia...**7-Eleven di Malaysia ada CCTV...

2 comments:

Kelab Puteri UMNO Mahu Lingkupkan UMNO said...

Muhyiddin Dan Puteri UMNO Mahu Najib BERUNDUR... Kenapa?

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~


Tapi yang terpenting... Pemuda dan Puteri UMNO yang kononnya barisan pelapis kepada UMNO tetap BODOH... Tetap TOLOL.. Itu yang pasti..

Disebabkan KEBULUR sangat nak berjuang untuk UMNO, Pemuda dan Puteri UMNO sanggup menipu dan memperbodohkan diri sendiri untuk sama2 menipu dan memperbodohkan orang2 tua kat kampung, saudara dan adik2 mereka... Jika Pemuda dan Puteri UMNO tidak boleh menggunakan akal dengan bijak, kenapa tak jadi LEMBU saja?(( edit, copy & paste Page FB Kump. Generasi Baru keluar UMNO ))

Anonymous said...

.. kalau ia pun nak tampal tengok ler tarikh.. awat 'bongok' sangat si tukang komen 8.19PM nie.... kalau setakat nie ajer level pecacai PR.. patut ler 'bang non' marah-marah sejak akhir-akhir ini .. ini bukan orang tua kampung yang tertipu, mereka lagi berpengalaman ... ini yang menipu diri sendiri ialah tukang komen 8.12PM.. hehehe

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.