Thursday, October 25, 2012


Siapa yang tak kenal dengan Soo Wincci?..Kecomelannya dan kepetahannya berbahasa Melayu ternyata membuatkan namanya semakin popular terutamanya di kalangan orang Melayu selepas pembabitannya di dalam MasterChef Selebriti Malaysia baru-baru ini..

Dah la cantik, pandai mengacara, menyanyi dan memasak, bekas Miss Malaysia 2008 ini dikatakan gemar mencuba sesuatu yang baru dan mencabar bagi dirinya sendiri..


Ini terbukti apabila Soo Wincci telah dijemput untuk  menjadi duta khas dan penghibur di Malaysia Pole Championship 2012 yang diadakan di Avenue K, Jalan Ampang...Kejohanan tersebut telah dianjurkan oleh Viva Vertical dan Viva Circus, Malaysia yang bertujuan untuk mencungkil bakat-bakat baru penari tiang lelaki dan wanita. 
** Untung siapa jadi suami Soo Wincci..Dah la cantik, pandai masak..pandai menari tiang pulak tu...hehehe...

1 comments:

PORUMAN said...

hahaha.. x pyh ajar la sbb dah pandai tarian tiang.. untung si suami...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.