HOT : APAHAL MAKCIK DAN SEPUPU NEELOFA TUNJUK JARI FU*K DALAM YOUTUBE??


Perghh!!! Lawa-lawa kan awek-awek dalam video ni...Dengar cerita mereka ni makcik (berbaju hitam) dan sepupu (lagi dua orang) NEELOFA...memang patut pun lawa...Tapi apa cerita video dalam Youtube yang bertajuk " TANIA, TASNIM, YANTI - F*CK YOU RIGHT BACK" yang dimuat naik oleh taniabaharuddin1991??

Muka cantik-cantik belaka tapi perangai tak sencantik tuannya...F*ck sana Fu*k sini dalam Youtube...Ingat elok sangat ke?? Dah tak de lagu lain ke nak maiming..lagu yang tak perlu mencarut dan tak perlu tunjuk isyarat Fu*k?? 

Kalau teringin nak jadi artis pun...ini bukan caranya...buat malu orang Malaysia je kerana ini bukannya budaya kita...Lagipun nama sepupu dan anak sedara korang juga yang tak elok...Kesian Neelofa....isu dengan Anzalna beru je selesai...timbul pula cerita lain...

EP rasa lebih molek buang je video ni dalam youtube..bagi menjaga nama baik korang....peace!!Track bonus...lagu dangdut versi Kelantan..

HOT : APAHAL MAKCIK DAN SEPUPU NEELOFA TUNJUK JARI FU*K DALAM YOUTUBE?? HOT : APAHAL MAKCIK DAN SEPUPU NEELOFA TUNJUK JARI FU*K DALAM YOUTUBE?? Reviewed by Empayar Pemuda on 11:52 PM Rating: 5

1 comment:

  1. Tiga-tiga ni mai aku fuck serentak. mau tak? Teringin juga nak rasa yang muda dan yang dah 'ranum' tu.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.