Sunday, October 7, 2012“Emak bapak saya orang Pas. Adik beradik saya orang Pas. Tapi saya nak mengaku orang Pas..susah sikit sebab baru nak cari makan lepas menang Raja Lawak. Tapi tak boleh tahan la…sebab jiwa saya jiwa Pas”
- Leman Raja Penipu

Memang hebat Leman Raja Lawak ni...Berceramah sana sini di pentas PAS menghentam kerajaan dan UMNO..Itu tak betul..Ini salah..macam-macam lagilah..Tapi bila berposing dengan awek  cun yang mempunyai paha gebu ini tak salah pula ...??

EP cilok gambar ni dari Blog GPB..Katanya gambar Leman ni disebarkan meluas hari ini menerusi facebook ...gambar ini baru atau lama..itu persoalan lain...tetapi apa yang pasti, lepas Leman ni isi borang keahlian PAS..Tempatnya ke Syooorga sudah terjamin...Itu yang penting...0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.