Wednesday, October 17, 2012


Keghairahan lelaki Malaysia terhadap layanan hebat pelacur Betong hingga mereka sanggup berhabis duit bagi mendapatkan khidmat wanita terbabit rupa-rupanya tersirat rahsia di sebaliknya.

Sebelum diulit para pelacur ataupun dikenali sebagai ‘Darling Betong’, lelaki terbabit terlebih dulu dikatakan terkena ilmu guna-guna atau sende (dalam bahasa Siam) yang dipakai pelacur terbabit bagi menarik perhatian para pelanggan.

Terdapat pelbagai cara yang digunakan sama ada menerusi minuman yang diberi, hembusan atau sebutan nama, lelaki yang menjadi mangsa akan terus mendekati wanita itu tanpa membuat sebarang rundingan harga.

Difahamkan, kegiatan tersebut sering dilakukan pelacur bukan beragama Islam yang berasal dari Chiangmai serta Chengrai manakala mangsa pula terdiri daripada lelaki beragama Islam ataupun berketurunan India.

Dakwa seorang penduduk di situ yang hanya mahu dikenali sebagai Nas, 23, perbuatan seumpama itu telah digunakan sejak dahulu lagi oleh sebilangan wanita yang bekerja sebagai pelacur di pusat hiburan serta hotel-hotel murah di pekan tersebut.

Menurutnya, ilmu guna-guna yang dipakai mereka adalah untuk memikat lelaki Malaysia yang datang berseorangan mahupun berkumpulan tanpa mengira usia serta warna kulit.

** oooo..macam rupanya...

7 comments:

MPP said...

Errrr..., Betong tu kat mana?

Wak JawaBernam said...

betong tu kat bentong ke??

Anonymous said...

Betong tu kat sempadan perak/thailand la. Buta geograpi sungguh budak-budak zaman la ni. Ingatkan buta sejarah je.

Empayar Pemuda said...

Laaa..ingatkan kat Pahang...

Anonymous said...

betong tu kat kelantan.
betul betul belakang pejabat nik aziz.

Anonymous said...

anon 5:34

hahahahha terbaek!

Anonymous said...

Tak...betong tuh kat belakang rumah aku,tepi jamban

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.