Tuesday, October 16, 2012


Seorang pelajar Malaysia yang menerima Biasiswa ASEAN di National University of Singapore (NUS) akan berhadapan dengan masalah besar ekoran blog seks yang menampilkan gambar-gambarnya bersama teman wanitanya sedang melakukan hubungan seks, terdedah.
 
Penuntut jurusan Undang-Undang yang dinamakan oleh media Singapura sebagai Alvin Tan Jye Yee, 24, mendakwa dia dan teman wanitanya, Vivian Lee, 23, sering menceritakan tentang hubungan seks mereka di laman Tumblr 'untuk dinikmati oleh orang lain'.
Pasangan tersebut dikenali sebagai 'Alvin and Vivian' di dalam blog mereka dan mendakwa mereka hanya memuatnaikkan gambar-gambar mereka sendiri dan mempelawa pasangan-pasangan menarik lain di Malaysia dan Singapura untuk menyertai mereka.
Blog berkenaan telah bermula pada 20 September apabila pasangan tersebut memuatnaikkan gambar-gambar mereka sedang melakukan persetubuhan. (BACA SETERUSNYA DI SINI)..


Bodoh ke tak tindakan mereka..itu EP tak pasti,,sebab bagi mereka bukannya ada halal atau haram..tetapi apa yang pasti tindakan mereka ini sedikit sebanyak telah mencemarkan nama baik Malaysia..EP rasa mereka berdua tidak boleh dibiarkan begitu saja kerana satu hari nanti..jika mereka masih menetap di Malaysia,,,sudah pasti mereka akan menyusahkan kerajaan...nak tuntut hak itu dan itu...ala macam LBGT dan Namewee...Bila kerajaan tak bagi..mulalah nak memberontak dan menentang kerajaan...



Ini pula screenshot video yang dimuat naik oleh mereka ke dalam blog mereka ketika sedang melakukan hubungan seks....(3 Video)..kalau nak tengok kena cari sendiri ye..





9 comments:

steven klong said...

boleh tak bagi ku dia punya blog address

maverick said...

Too bad to over explicit.. understand they will be charged.

Anonymous said...

sebenarnya ini mereka buat untuk tatapan anak cucu mereka bila dah tua nanti,tul tak,macam simpan ga,mbar dalam album tu.tapi yang dah canggihlah kununn

Anonymous said...

Perempuan ini memang bodoh ! Belajar tinggi-tinggi pun boleh laku perkara ini ? Kalau buat perkara ini boleh menyebab kaya-raya amat digalakan. Tetapi dia bukan cantik macam mana bersaingan dengan perempuan lain yang lebih cantik dan sexy? Jika lelaki ini tak mau dia saya ingat dia tak payah khawin lagi melainkan ada satu buta lelaki tak tahu hal ini. BODOH...............

canandanews said...

same here

Actress Samvrutha Sunil In Black Transparent Saree Pictures

zulkarnai is an Army Personel.( Aree Bihunsup Ex Service ) said...

Dunia semakin maju bro...apa nak heran....

Anonymous said...

OBAT KUAT KOSMETIK DAN ALAT BANTU SEKS hp.082271714242.

CHONG HUA(obat kuat) rp.150rb.
Pembesar Alat Vital Pria rp.150rb.
Vacum Pembesar penis+oil rp.325rb.
Viagra USA isi 30pil rp.1jt.
Cialis England rp.250rb.
Nangen/Luquan rp.75rb
rocomil Spray Jerman rp.150rb.
Perangsang Pria/Wanita rp.125rb.
Pelangsing/Fatloss rp.150rb
Penggemuk/Kianpi Pill rp.135rb.
Peninggi Badan/Grow Up USA rp.190rb.
Pemutih Wajah/Tensung rp.150rb.
Cream Perontok Bulu/Hair Removal Cream rp.135rb.
Cream Penghilang Bekas Luka rp.135rb.
Cream Pembesar Payudara+vakum payudara rp.325rb.
Penumbuh Rambut/Hair Tonicum Cair rp.150rb.
Obat Mata/Gleaming Eyes Pill rp.125rb.
Pil Perapat Vagina rp.125rb.
Vagina Getar Ato Elektrik rp.325rb.
Vagina Bulu Getar Elektrik rp.350rb.
Vagina Getar Goyang Suara Rintih rp.400rb.
Penis Mutiara Getar Goyang rp.400rb.
Penis Getar Goyang Maju Mundur rp.400rb.
Penis Getar Goyang Berotot rp.325rb.
Penis Tekuk Manual rp.250rb.

KONSULTASI ONLINE 24 JAM HP. 0822.7171.4242 (HARGA PROMOSI!)
A-SIONG Jogja Center.
Jl. Magelang Km. 5 No. 119 (utara TVRI)Tlp. (0274) 6906633
Jl. Kebun raya No. 17 (depan bonbin gembiraloka)Tlp. (0274) 6500063

atau kunjungi webset kami.
http://www.vimaximport.com/

Shah Faizal said...

Lantak dia lh.. Nk sebar ke ape. Yg bodoh pn dia.. Ape nk heran. Skrg dh cangih semua dh ada.. Cuma dia tu je bodoh tak taw nk gunakan di tempat yg btl..

jerry quik said...

kata Astro,macam-macam ada,,,,ini lah permainan dunia di zaman sekarang,,ape nak heran,,,ini pun kira bagus lah tak show keluar masuk tu pisang...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.