Tuesday, September 11, 2012


Hahahaha...apek komunis ni nak main tarik-tarik tali pula...Kenapa...tak puas jadi ketua menteri lagi ke?? Semalam Lim Guan Eng berkata, masih terlalu awal untuk membuat keputusan itu walaupun telah ada perbincangan mengenainya di antara pemimpin tertinggi kerajaan pakatan sebelum ini.
   
Kami hanya akan umum keputusan muktamad apabila Parlimen dibubarkan. Sama ada serentak atau tidak, tunggu Perdana Menteri bubar Parlimen dahulu... 


Tapi hari ni Nik Aziz pula mengulangi pendirian Pas Kelantan sama sekali tidak akan membubarkan Dewan Undangan Negeri (DUN) secara berasingan untuk membolehkan pilihan raya umum diadakan.


Sebaliknya Nik Aziz kata pembubaran DUN akan diadakan serentak dengan kerajaan pusat sebaik sahaja Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak membubarkan Parlimen.

Kiranya perbincangan pembubaran DUN di antara pemimpin tertinggi kerajaan pakatan sebelum ini dah besetuju la nak bubar serentak dengan Kerajaan Pusat...cumanya ego nak mengaku...kononnya nak tunjuk kuasa...hahahaha...jika tidak..mesti Nik Aziz dah kena sound dengan Anwar dan DAP pasal tak ikut perintah mereka...

Berani ke DAP nak bubar DUN berasingan dengan Kerajaan Pusat??


1 comments:

Anonymous said...

Nik Aziz pun dah terikut DS Najib, Satu! Satu! Satu Malaysia! Ini petanda baik bagi orang Melayu/Islam.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.