VIDEO HOT : FILEM YANG MENGHINA DAN MENGUTUK NABI MUHAMMAD SAW...
Pemuda Umno mengecam sekeras-kerasnya penerbitan filem berjudul Innocence of Muslims oleh Sam Bacile, yang menghina, mengutuk dan memaparkan penipuan tentang peribadi dan ajaran Nabi Muhammad SAW, bahkan al-Quran serta para sahabat Baginda.
 
Ketuanya, Khairy Jamaluddin berkata, sebagai umat Islam, penerbitan berbentuk provokasi liar, biadab dan mencemar hubungan dan toleransi antara agama seperti ini tidak harus berlaku.
 
Menurutnya, oleh sebab itu, pihak berkuasa Amerika Syarikat perlu mengambil tindakan sewajarnya ke atas penerbit filem ini, yang jelas telah membangkitkan kemarahan jutaan umat Islam seluruh dunia.
 
“Pada masa yang sama Pemuda Umno berpendirian bahawa segala reaksi dan bantahan hendaklah dengan aman sejajar dengan ajaran agama Islam yang mengingatkan penganutnya daripada bertindak melampaui batas.
 
“Ingatlah ketika Nabi Muhammad SAW dihalau serta dibaling batu sehingga berdarah ketika berdakwah di Thaif, Baginda tidak membalas tetapi mendoakan agar ALLAH memberi petunjuk dan hidayah kepada penduduk di sana. Inilah qudwatun hasanah atau contoh terbaik daripada Rasulullah sendiri,” katanya.
 
Kelmarin, Duta Amerika Syarikat ke Libya, Christopher Stevens terbunuh apabila ratusan demonstran yang marah dengan penerbitan filem itu menggempur bangunan kedutaan di Benghazi.
 
Treler filem selama 14 minit Innocence of Muslims dihasilkan oleh pengarah anti-Islam, Sam Bacile, 52, menerima kecaman banyak pihak terutamanya umat Islam selepas ia dimuat naik ke dalam laman Youtube.
 
Wall Street Journal melaporkan Bacile turut menerima bantuan berjumlah AS$5 juta (RM15 juta) daripada kira-kira 100 bangsa Yahudi untuk membuat filem yang sengaja memburuk-burukkan sifat Nabi Muhammad SAW.
VIDEO HOT : FILEM YANG MENGHINA DAN MENGUTUK NABI MUHAMMAD SAW... VIDEO HOT : FILEM YANG MENGHINA DAN MENGUTUK NABI MUHAMMAD SAW... Reviewed by Empayar Pemuda on 3:40 PM Rating: 5

7 comments:

 1. Seorang lagi "Salman Rushdie" yg menunggu nyawanya diambil. Sapa suruh gatal2 dan tak menghormati agama lain. Sendiri mau tanggung le.Jgn nak menyorok pulak, dah berani sangat so face le the consequences.....

  ReplyDelete
 2. Bastard this Christian's.....Hey you guys....you guys dont ever humiliate us...we as a Muslim are very bound to our Religion and we are an obedient servant especially to rules and regulation that has been given from Allah SWT and also Al-Quran....Islam is Ad-Din !! This idiot Christians....dont know anything about Islam....they only know the surface....they DONT WANT TO LEARN.....inilah bodohnya umat Kristian yang tak reti reti bahasa asyik asyik menghina Islam...cuba kalau kita hina agama mereka ?? Apa kata mereka ? Jangan ingat agama ko ....ko boleh ugut dan umpan kami dengan harta dan wang ringgit untuk masuk ke agama ko tu? Umat manusia yang beragama Islam sangat marah dengan cara begini.........cuba kalau kita buat kat kamu begini macam mana dan apa rasanya ?? Cuba faham sedikit sensitiviti umat Islam ni......bodoh punya umat Kristian ni!!????? Jangan membangkitkan amarah kami yang tak semena-mena ni........!!!! IDIOT.....!!

  ReplyDelete
 3. Apa la org kafir ni...org islam ada pernah ke kacau hidup korang? Korang nak mkn babi ke, minum arak bertong2 sampai mampus ke...berzina sampai x tahu dgn laki ke pompuan ke (sbb rasa sama je) ada pernah org islam buat filem pasal kehidupan maksiat korang tu ke? Jd jgn la nk cari psl...kalau kene bunuh tu jgn salahkan org islam lain...mmg patut lama dh korang mampus!

  ReplyDelete
 4. if muslim is innocent...then what about i will say....IDIOT AND UNCIVILIZATION CHRISTIANS? Can I say like this to you??

  ReplyDelete
 5. Jika kita menghormati dan mencintai Rasulullah SAW maka buanglah atau remove video ini.. Gd for us..

  ReplyDelete
 6. UNTUK PENGETAHUAN PEMBACA,SEMUANYA INI ADALAH RANCANGAN JAHAT ORANG-ORANG KAFIR UNTUK MEMPORAK PERANDAKAN UMAT ISLAM DAN NEGARA ISLAM AMNYA YANG MANA DISEBABKAN MELALUI RANCANGAN TERSEBUT MAKA AKAN BERLAKULAH HURU-HARA DAN TUNJUK PERASAAN DI NEGARA-NEGARA ISLAM DAN SECARA TAK LANGSUNG DAN TANPA DISEDARI OLEH KITA SEMUA MAKA AKAN BERLAKULAH KEJADIAN KEHILANGAN NYAWA ANTARA PIHAK KESELAMATAN(ISLAM) DAN JUGA RAKYAT(ISLAM)DIDALAM NEGARA ISLAM TERSEBUT DAN SETERUSNYA BERLAKU KEROSAKAN HARTA BENDA YANG TIDAK DIINGINI YANG BOLEH MENYEBABKAN KELEMAHAN EKONOMI KEPADA NEGARA2 ISLAM...JADI FIKIR2 KANLAH WAHAI UMAT ISLAM SEMUA..AGENDA DAN TAKTIK KOTOR ORANG2 KAFIR INI..OLEH SEBAB ITULAH KITA HENDAKALAH BIJAK DALAM MENANGANI ISU INI DENGAN BIJIKSANA TANPA MELIBATKAN KEHILANGAN NYAWA UMAT DIKALANGAN KITA JUGA KEROSAKKAN HARTA BENDA ...WALLAHHUALAM

  ReplyDelete
 7. Kejam betullah mereka tu...x ada perasaan langsung.Lepas tu buat hal banyak2.Dah bagus jadi x bagus!!!...???

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.