SAYA HANYA BUAT PERSEMBAHAN..TAK TERLIBAT PROMOSI JENAMA ARAK...


Mengakui mengetahui persembahan yang bakal dijayakan mendapat penajaan darisyarikat minum keras, penyanyi Mizz Nina memberitahu dia berasa pelik mengapa baru sekarang isu seperti ini dibangkitkan oleh segelintir pihak sekarang.

“Persembahan yang akan berlangsung pada 28 September itu hanyalah pra persembahan saja. Ini adalah tahun ketiga saya terlibat dengan persembahan ini.

“Untuk majlis itu, saya hanya dijemput untuk mengadakan persembahan saja. Tidak lebih dari itu. Pada persembahan sebelum ini, saya pernah meminta kepada pihak penganjur supaya tidak menghidangkan arak dalam persembahan saya.


“Apa yang saya boleh katakan, saya hanya pergi untuk buat persembahan dan tidak pernah melibatkan diri dengan sebarang promosi yang berkaitan dengan jenama arak itu,” katanya.

Dalam pada itu, Mizz Nina beranggapan berkemungkinan isu ini bangkit selepas dia kinisah bergelar isteri kepada Noh Hujan.

“Saya memang tahu gambar saya ada digunakan dalam poster itu. Tapi, kenapa baru tahun ini isu ini dipersoalkan. Kalau boleh saya tidak mahu membesarkan hal ini. Mungkin isu ini dibangkitkan segelintir peminat disebabkan saya sudah berkahwin. Sejujurnya, saya sudah melibatkan diri sebagai artis undangan dari tahun 2010 dan 2011 lagi.

“Sekali lagi saya tegaskan, saya hanya datang untuk buat persembahan saja. Lagipun, keluarga saya mengetahui dan bersetuju dengan penglibatan saya,” jelasnya.SAYA HANYA BUAT PERSEMBAHAN..TAK TERLIBAT PROMOSI JENAMA ARAK... SAYA HANYA BUAT PERSEMBAHAN..TAK TERLIBAT PROMOSI JENAMA ARAK... Reviewed by Empayar Pemuda on 9:27 PM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.