PCM LANCAR ASAL BUKAN DAP @ABDAP @HuanPCM


EP memang sokong sangat dengan dengan kenyataan yang dibuat oleh Naib Presiden PCM...DAP ni memang sebuah parti yang tidak bertmadun dan rasis...atau dengan perkataan yang lebih mudah...parti yang tiada "ADAB"...EP rasa daripada mencadangkan kepada rakyat mengundi sesiapa saja kecuali DAP...adalah lebih baik jika lancarkan ABDAP...ASAL BUKAN DAP?? Lagi mudah...bila ingat DAP..ingat parti yang tiada ADAB....

Parti Cinta Malaysia (PCM) menyeru pengundi supaya berfikir dua kali sebelum mengundi DAP kerana mendakwa ahli-ahlinya telah menunjukkan 'sikap tidak bertamadun' dalam satu kejadian di Perak baru-baru ini.

Naib presiden PCM, Huan Cheng Guan mencadangkan rakyat "mengundi siapa saja kecuali DAP" kerana parti itu juga telah gagal memenuhi janji-janjinya sejak Mac 2008, terutama di Pulau Pinang.

Huan menyindir kumpulan ABU (Asalkan Bukan Umno) yang berkempen menentang parti pemerintah serta menggesa rakyat supaya tidak mengundi Umno dan BN calon dalam pilihan raya umum akan datang.

Katanya, DAP sering menuduh Umno dan PERKASA sebagai samseng, tetapi menurut Han, apa kurangnya dengan parti pembangkang.

Huan merujuk kepada pendedahan blog/portal Media Perak, yang memaparkan sekumpulan yang berkata penyokong DAP di Taman Kaya, Ipoh, bertindak balas secara agresif terhadap beberapa wartawan media bebas yang menjalankan kajiselidik di kawasan tersebut.

Dalam satu kenyataan semalam, Huan berkata para pengundi harus menghukum mereka yang didakwanya begitu angkuh dan sombong.

PCM LANCAR ASAL BUKAN DAP @ABDAP @HuanPCM PCM LANCAR ASAL BUKAN DAP @ABDAP @HuanPCM Reviewed by Empayar Pemuda on 11:59 AM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.