Friday, September 21, 2012


Wow..pameran kereta oleh sebuah syarikat kereta di China guna model bogel untuk menarik pembeli...Pada mulanya gadis yang digunakan oleh syarikat tersebut memakai bikini apabila berdiri disebelah kereta..tetapi lama-kelamaan satu persatu bikini mereka ditanggalkan...sehingga telanjang bulat apabila mengelilingi kereta yang dipromosi oleh mereka...


Ramai yang terkejut dengan tindakan gadis-gadis itu dan beredar dari kawasan tersebut..tetapi ramai juga yang suka dengan aksi gadis-gadis tersebut...Berita yang dilaporkan oleh China Daily ini membuat beberapa pegawai pemerintahan China khususnya Presiden Hu Jintao amat berang.- (China Daily)


1 comments:

Anonymous said...

MASALAH dlm NEGARA MALAYSIA belom SELESAI dok tulis cerita LUAR negara buang masa aja BRO tulis pasal masalah di PULAU PINANG lebih baik....atau BRO sudah hilang IDEA nak menulis ka???

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.