Tuesday, September 25, 2012



Fuyoo..Anwar Ibrahim kata pinjam jet  macam pinjam kereta. Jadi apa yang kecoh sangat? Mak aii...pinjam jet macam pinjam kereta...hebat tu...Tak pernah lagi seumur hidup EP dengar perumpamaan macam tu...EP nak pinjam jet tu boleh tak...nak pi jalan-jalan dengan family sebab tempat yang EP nak pi tak de connecting flight...hahahaha



Maklumat yang diperoleh dari beberapa blog yang terkemuka di Malaya menyatakan jet peribadi yang ditaja@disewa kepada Anwar milik@operator@ajen tempatan ialah Dato' Mohamad Taufik bin Haji Omar. Siapa Dato' Mohamad Taufik bin Haji Omar ni dan apa hubungan Dato'ni dengan Anwar sampai Anwar boleh kata pinjam jet peribadi sama macam pinjam kereta...

Berikut merupakan latar belakang  Dato' Mohamad Taufik bin Haji Omar... 





Dato' Mohamad Taufik bin Haji Omar juga merupakan Ahli Lembaga Pengarah Vasetti Group..Sebuah syarikat antarabangsa...

dan juga peminat Bollywood..

The musical is brought in by Asiapromote Ventures Sdn. Bhd. and LD Sports Sdn. Bhd. Dato’ Mohamed Taufik bin Haji Omar, Chairman, LD Sports said, “Bollywood is the epicentre of the thriving South Asian film industry and Bollywood films tend to be song and dance extravaganzas. Anyone who loves the theatre will be blown away by the musical’s pulsating rhythm, Technicolour beauty and exotic milieu. I believe The Merchants of Bollywood will unleash its magic on Kuala Lumpur and the country. He added, “The staging of the musical during the Kuala Lumpur Festival will contribute to making Kuala Lumpur a hub for arts and culture.”

Sebelum ini Portal Mole telah berusaha mendapatkan komen atau penjelasan dari  Dato' Mohamad Taufik bin Haji Omar sendiri mengenai isu ini  tetapi malangnya beliau enggan memberi sebarang komen. Anwar suruh diam kot??...hehehehe

Sama-sama kita nantikan kesudahannya....hehehehe


4 comments:

jab sp said...

he he he semua telah didedah.so apa isu nya.
duit rakyat miskin mana yang dia pakai macam nfc dengan lembu kondonya.
apa yang dia sorok ?..adakah macam bik mama sorok waktu guna jet kerajaan untuk hadiri majlis peribadi anaknya di luar negara.
...he he he penyokong Pakatan tak se bahlol @ ngong macam totok umno

Anonymous said...

memang penyokong pakatan tak sebahlol totok umno,sebab mereka lebih bahlol mungkin dua,tiga empat atau lebih lagi bahlolnya.

Anonymous said...

Sapa kata xde org Melayu yg kaya raya...mampu memiliki private jet lagi...

Kemain lagi ANUwar dan sukusakat dia mnyalak sgl kekayaan dan kemewahan di Malaysia dibolot oleh org2 UMNO dan kroninya saje...

Hah..Dato ni KEROni sapa???????

Anonymous said...

KALAU KRONI UMNO MAU KE BAGI PINJAM? DAK TERANG TAK PAYAH BERSULUH!!!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.