PADAH BILA MEMAKAI PAKAIAN YANG TERLALU SINGKAT...


Pelikkan wanita-wanita ni...dah tahu baju tu singkat dan akan menyusahkan mereka..tetap nak pakai juga..bak kata pepatah...biar seksa asalkan seksi...lepas tu sibuk pula tarik sana tutup sini takut-takut aset mereka ternampak.. Jom kita tengok kerenah macam mana artis-artis Korea ini cover line bila nak naik pentas dan diatas pentas....








 


Bukan kata artis Korea...Artis yang dok ada kat Malaysia ni pun boleh tahan juga...Kalau tak percaya...cuba tengok gambar ni...peha mana paling gebu...hahahaha




Hahaha..tau pun segan tak cukup kain , cameraman dok tunggu masa je nak amik shoot terbaik...tak pasal jadi berita hangat sebab tak cukup kain.


PADAH BILA MEMAKAI PAKAIAN YANG TERLALU SINGKAT... PADAH BILA MEMAKAI PAKAIAN YANG TERLALU SINGKAT... Reviewed by Empayar Pemuda on 11:58 PM Rating: 5

3 comments:

  1. Cantik aje rupa tp kurang berhemah bab pakaian...yg sedihnya artis2 berugama Islam..gambar2 anda yg separa bogel ni akan sentiasa terpapar bila org klik, tk malu dgn anak2 ke ala lg dgn ALLAH.... artis2 Korea ni sebenarnya pemalu tp dah terikut2 budaya barat hgga hilang pertimbangan supaya nampak seksi, bila dah seksi tentu tambah popular agaknya...

    ReplyDelete
  2. Bro,mohon dilinkkan blog MMI mahamissa.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. gambar yg last sekali da tua bangka barang pun da lusuh tp tak sedo diri

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.