HOT : GAMBAR YANG MEMBUATKAN DAP TAK SENANG DUDUK...
Tengok apa yang berlaku bila Pemuda UMNO dan Pemuda Pas bersetuju untuk bergabung dalam mengadakan perhimpunan aman bagi mengecam filem Innocence of Muslims..Puak-puak DAP mulalah tak senang duduk...mengelabah dan cuba untuk mempolitikkan isu ini supaya gabungan yang dirancang tidak berjaya..

Buktinya ialah apabila Pengerusi DAP Perak, Ngeh Koo Ham mengeluarkan kenyataan yang menghasut dan menyinggung perasaan umat Islam di Malaysia..


Walaupun perhimpunan aman itu melibatkan isu agama..tetapi bagi DAP, UMNO dan PAS tidak boleh dibiarkan duduk semeja kerana ini akan merugikan mereka...Puak-puak DAP ini akan pastikan orang Islam/Melayu di Malaysia sentiasa bermusuhan  dan berbeza pendapat walaupun ianya melibatkan isu agama seperti apa yang berlaku sekarang...fikir-fikirkan...
Pemuda Umno tidak akan bergabung dengan Pemuda Pas untuk mengadakan perhimpunan aman esok bagi mengecam filem Innocence of Muslims atas faktor keselamatan. Keputusan mengadakan perhimpunan protes berasingan dibuat secara bersama dalam pertemuan Ketua Pemuda Umno, Khairy Jamaluddin dengan rakan sejawatannya dari Pas, Nasrudin Hassan, semalam.
 Menurut Khairy, keputusan ini dibuat secara bersama selepas beliau dan Nasrudin berbincang dengan lebih mendalam kemungkinan yang bakal terjadi jika mereka bergabung dalam himpunan aman esok.
 "Pada mulanya, memang Pemuda Umno berhasrat untuk bergabung dengan pemuda Pas dan kami terbuka untuk bergabung. "Tetapi selepas berbincang dan memikirkan faktor keselamatan dan logistik, kami buat keputusan yang himpunan aman dibuat secara berasingan," katanya ditemui dalam sidang media, hari ini.
**Nasib baik masih ada orang Islam di Malaysia ni lebih sayangkan agama dan bangsa daripada parti...Jika tidak confirm DAP bermaharajalela untuk melakukan apa saja seperti yang berlaku di Pulau Pinang...


HOT : GAMBAR YANG MEMBUATKAN DAP TAK SENANG DUDUK... HOT : GAMBAR YANG MEMBUATKAN DAP TAK SENANG DUDUK... Reviewed by Empayar Pemuda on 11:31 PM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.