HOT : AKSI MENARI TIANG JULIA PEREZ SELEPAS BALIK DARI UMRAH...


Selebriti terkenal dari Indonesia, Julia Perez ataupun Jupe, baru pulang dari menunaikan umrah bulan lepas. Mungkin sudah menjadi perkara biasa bagi Jupe, melakukan perkara yang pelik bukan lagi satu masalah baginya.Terbaru dia telah menari ala ‘striptease’ di sebuah tiang lampu di Gatot Subroto, Jakarta Selatan.

Menurut laporan detikoto, perkara ini dilakukan oleh Jupe kerana dia mahu menunaikan nazar (janji) yang telah dibuatnya sebelum ini.

Jupe dalam kenyataannya sebelum ini berkata, “Kalau saya sampai satu juta follower di Twitter saya akan strip di lampu merah.”

Dan 7 Ogos menjadi saksi apabila pengikut Jupe di laman Twitter-nya telahpun mencapai 1 juta. Aksi Jupe yang mengghairahkan itu telah menarik pandangan ramai pengguna lalulintas, namun tiada kemalangan dilaporkan.

Walaubagaimanapun, Jupe turut memberitahu dia merasa malu untuk melakukan perkara itu namun dia harus mengotakan janjinya agak tidak dianggap penipu oleh peminatnya.

“Saya nggak mau dibilang bohong. Takut saya dibilang sarap.” -MyNewsHub
HOT : AKSI MENARI TIANG JULIA PEREZ SELEPAS BALIK DARI UMRAH... HOT : AKSI MENARI TIANG JULIA PEREZ SELEPAS BALIK DARI UMRAH... Reviewed by Empayar Pemuda on 11:57 PM Rating: 5

2 comments:

  1. Buat apa pergi Umrah kalau nak jd setan balik! Pegi sana pun guna duit haram maka perangai pun haramjadah.

    ReplyDelete
  2. Orang kata kita menunaikan fardhu Haji ( Umrah juga ) atas tiga seruan. Pertama seruan Nabi Ibrahim as, kedua panggilan maut dan ketiga panggilan syaitan.
    Sekiranya atas panggilan Nabi Ibrahim as, mereka yang pulang akan bertambah-tambah taqwanya. Sekiranya atas panggilan kedua mereka kembali ke rahmatullah di Makkah. Paling dijauhkan ialah panggilan ketiga, kerana akan bertambah tambahlah kemungkaran yang dilakukan sekembali dari mengerjakan ibadat Haji/Umrah.
    Renungkanlah sendiri kemungkinan pangilan yang mana buat yang berkenaan!

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.