Wednesday, September 12, 2012Mungkin bagi kita orang Islam pengiklanan seperti ini tak masuk akal kerana menggunakan tubuh wanita yang bogel untuk memasarkan sesuatu produk..Tetapi di negara-negara barat perkara ini adalah biasa...kerana badan seorang wanita merupakan seni dan seharusnya ditayang keindahannya...Kesempatan ini digunakan sebuah syarikat kasut di New York....Mereka mempamerkan wanita bogel berjalan pada musim panas tanpa berpakaian seurat benang. 

Wanita-wanita yang menjadi model untuk iklan ini hanya memakai kasut keluaran syarikat itu dan berjalan dalam keadaan bogel dengan gayanya. Setiap orang yang memandang akan melihat kasut yang di pakai untuk menarik perhatian tetapi adakah kita akan melihat kasut atau lihat benda lain hahaha. Terpulanglah kepada si pemerhati untuk melihat apa.

Untuk pengetahuan pembaca syarikat ini bukan hanya memaparkan wanita bogel tetapi terdapat juga model lelaki. Tapi tak perlulah EP nak tunjukkan gambarnya di sini ye... Hahahaha...
1 comments:

Anonymous said...

Hahahaa.. Al Juburi dah buat iklan senyap2.. Iklan melancarkan Terpedo bengkok ke tanah besar chinadoll..

zoRRo...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.