Friday, September 28, 2012


Wow...Blogger MPP dedahkan gambar seorang VVIP politik di Penang sedang mencari teman untuk bermesraan...Biar betul?? 

Yang bestnya VVIP politik ni depan rakyat dia main wayang tunjuk baik dan berlagak 'alim' dan selalu dikaitkan dengan imej 'islamik'...Tapi rupa-rupanya, VVIP politik tu terjebak dengan gejala maksiat!!

Khabarnya lagi gambar tersebut telah dirakam dalam sebuah kelab malam atau pub.. Bagi EP memang ada logiknya..mana lagi nak dapat gelas beer sebesar itu melainkan di kelab malam atau pub...Kalau di majlis atau acara rasmi tak kan la bagi beer dalam cawan sebesar itu...Betul tak??

Sebaik saja keluar isu ini, Blogger MyMassa dengan tidak membuang masa telah meneka siapa VVIP politik di Penang yang dimaksudkan itu...

Adakah ianya YB Salleh Man dan Mat Sabu yang dikatakan mengunjungi Kelab Malam itu? 
Menurut Mohamed Razali Bin Abd Rahman Bekas Setiausaha Organisasi DAP dan Timbalan Ketua Pemuda DAP, kedua-dua wakil rakyat tersebut pernah berpeleseran di kelab malam malah meninggalkan Solat Jumaat semata-mata untuk berhibur di sebuah kelab malam. seterusnya...
Bagi EP tak mungkin Salleh Man sebab Salleh Man mana reti nak bersuara..atau sama je macam orang bisu...Hak dia kena ambil pun dia diam.. ini kan pula nak ayat amoi cun..Tapi kalau Mat Sabun, EP percaya dia boleh buat perkara-perkara seperti ini..Cuba fikir tengok...isteri yang ada dicelah ketiak suaminya pun dia boleh rampas..inikan pula amoi cun dalam kelab malam..."abg sayang mah"....

Jadi siapakah VVIP politik dari Penang itu...sama-sama kita tunggu pendedahannya....

**Rasa macam nak call bro MPP dan Dr MiM lah..tak sabar nak tengok foto aksi VVIP politik  tersebut bersama model yang cun tu...


2 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.