Sunday, September 9, 2012


Hebat...aksi keluarkan pistol bodyguard Anwar merupakan SOP untuk melindungi Anwar..kata blogger pencacai Anwar ni..tak sangka pula Anwar rasa terancam dengan botol mineral...hahahahaha...agaknya berapa anwar bayar blogger ni ye...mesti banyak kan...sampai botol mineral pun boleh dikatakan jadi ancaman pada Anwar....hahahahaha..jom kita baca apa blogger ni tulis...


Bagai dijangka, akhirnya provokasi-provokasi yang dilakukan oleh pencacai-pencacai UMNO terhadap beberapa siri 'Jelajah Merdeka Rakyat' kali ini membuahkan hasil akhirnya.

Ianya berhasil bilamana salah seorang dari Pengawal Peribadi DS Anwar Ibrahim mengeluarkan pistol yang dibawanya ketika pencacai-pencacai UMNO melakukan provokasi.

Difahamkan tindakan Pengawal Peribadi mengeluarkan pistol tu dianggap hanya sebagai SOP dalam melindungi Anwar Ibrahim dari diserang oleh kumpulan orang awam dikawasan tersebut.

Seperti dijangkakan blogger-blogger Pro UMNO menggunakan isu ini untuk memburuk-burukkan DS Anwar Ibrahim, malah ada yang menganggap Pengawal Peribadi DS Anwar Ibrahim ini adalah pengikutnya..

Bukan saja Blogger pencacai UMNO malah Media tunggangan UMNO juga tidak melepaskan peluang yang ada..

4 comments:

Anonymous said...

SOP kepala bapak engkau..

Anonymous said...

bodo pnya statement,nmpak sngat cai2 PR nih bodo tahap nk mampos..mana ada protokol s.o.p against un-armed civilian guna handgun atau mana2 senjata berbahaya, lagi satu nk tnya kat cai2 pr ni--ANUar tu pemimpin negeri melaka ke smpai nk kena guna enforcement private security tu.. sori arr pakatan lu worang dh ilang kredit undi rakyat totally la..so pegi mampos la ngan raja bontot tu...

Anonymous said...

kepala bapak semua anon di atas,

terbaik dari amenooooooworldddd!! wakakakaka

http://amenoworld.blogspot.com/2012/09/video-pengawal-peribadi-dsai-acu-pistol.html

Anonymous said...

wakakakakak

Polis mendesak pengawal peribadi anwar masukkan pistol dalam sarung,

APA? polis (SB) ada disitu????

Apa depa buat disitu sedangkan provokasi dan gangguan dilakukan terhadap jelajah tersebut berlaku????

Melihat sahaja gelagat2 beruk yang menganggu majlis orang lain tanpa melakukan apa2 tindakan? begitu ka??? Polis yang paling cekap!!

Secara tak langsung mamat yang keluar pistol itu mendedahkan kepincangan pihak polis dalam melindung keselamatan ketua pembangkang!!

wakakakaka!!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.