Wednesday, September 5, 2012


Amanda Fong, seorang isteri berusia 19 tahun telah di dera suaminya walaupun dalam keadaan mengandung 2 bulan. Dia telah berkongsi video dan gambar-gambar bukti menunjukkan bahawa dia didera suaminya. Suaminya telah mengugutnya untuk tidak bercerita kepada umum namun tindakan Amanda menyimpan bil hospital dan gambar-gambar kesan di dera akhirnya telah menjerat suaminya. - Media Malaya


Dan ini pula kenyataan yang dibuat oleh pihak polis mengenai insiden ini...

STATUS VIDEO KES DERA ISTERI: Pihak PDRM telah pun berhubung dengan keluarga mangsa dan menasihatkan mangsa segera membuat laporan polis. Laporan polis daripada mangsa adalah perlu untuk mendapatkan Interim Protection Order (IPO) bagi melindungi mangsa dan memastikan siasatan dapat dijalankan segera. Pihak polis mengucapkan terima kasih di atas kerjasama dan keprihatinan semua ke atas kes ini.


4 comments:

Anonymous said...

Video ni besi.

Anonymous said...

Bercinta hebat, beristeri dayus...

Anonymous said...

Ya, besi, x blh jd bukti..

Anonymous said...

atau dah di edit kot..susah nok caya kala video2 gini..ntah2 dia buat ngan orang lain, tuduh suami dia, lelaki tu pakai make-up mcm suami dia..eish2.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.