HOT : PKR PULAU PINANG BARU SEDAR YANG MEREKA JADI MAYAT HIDUP PADA GUAN ENG...

Wowww...Mansor tikam Guan Eng atau Guan Eng yang tikam Mansor...sebab sekarang ni kecoh kat Pulau Pinang PKR sedang berperang dengan DAP pasal siapa yang nak pegang jawatan itu dan ini....
Mengikut laporan dari Sinar Harian, PKR dan DAP saling tidak mempercayai antara satu sama lain akibat ingin mempertahankan survival politik masing-masing di negeri ini. Ye la...DAP control penang...PKR pula jadi mayat hidup...tapi lama mana PKR sanggup jadi mayat hidup DAP...yang PAS pula tak cerita la...sukarela jadi balaci DAP...

Bahang ini menjadi lebih panas apabila sejak seminggu lalu, heboh mengenai beberapa dokumen yang didakwa sebagai 'Minit Mesyuarat Strategik PKR PP' yang antara lain dikatkan turut mengandungi kecaman terhadap Guan Eng.

Dalam minit yang didakwa dipengerusikan Timbalan Ketua Menteri 1, Datuk Mansor Othman yang juga Pengerusi PKR Pulau Pinang dan dihadiri lapan ahli jawatankuasa PKR Negeri antara lain membincangkan pelbagai perkara berkaitan PRU, calon yang akan bertanding, calon yang akan digugurkan serta 'habuan' yang boleh diraih jika PR berjaya menawan Putrajaya termasuk mengisi pelbagai jawatan dalam syarikat berkaitan kerajaan (GLC) dan perkhidmatan diplomatik.

Elok la tu..gaduh la sama sendiri...sekarang PKR baru nak sedar..dah 4 tahun lebih jadi mayat hidup pada DAP pun...tapi yang menariknya...kuasa tak dapat lagi tapi aktiviti kutuk dan kecam dah bermula...Bagaimanala agaknya kalau puak-puak ni dapat kuasa...??


HOT : PKR PULAU PINANG BARU SEDAR YANG MEREKA JADI MAYAT HIDUP PADA GUAN ENG... HOT : PKR PULAU PINANG BARU SEDAR YANG MEREKA JADI MAYAT HIDUP PADA GUAN ENG... Reviewed by Empayar Pemuda on 8:26 AM Rating: 5

3 comments:

 1. PKR ni bangang, tuli,,, PAS penang jadi lembu DAP depan mata pun tak nampak,,, bila nak jadi kat diri sendiri, baru nak sawan!

  ReplyDelete
 2. Pekung sebenar dah terbongkar.. Nak menafikan apa lagi.. sudah heboh perkara nih.. LGE mmg Sombong, Bongkak, Penipu.. Bapak segala Rasist..

  Varto Loc0s...

  ReplyDelete
 3. LGE 'Tokong'.. PKR & PAS berebut nak sembah sorang sikit.. Dasar buta perut..

  ZoRRo...

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.