Monday, August 13, 2012


Seorang pelayan wanita menjadi popular di internet dengan tiba-tiba apabila uniform yang dipakainya telah mendedahkan bahagian pangkal payudaranya hingga ternampak telefon bimbit yang diselitkan di celah branya.

Insiden tersebut berlaku ketika majlis pelancaran Cameron-Pace Group (CPG) Cawangan China di Muzium Kebangsaan China di Bejing.

Baru-baru ini, China telah dihadiri oleh beberapa pengkarya filem Hollywood dan studio yang terkenal yang ingin melabur ke dalam industri filem di China yang sedang pesat berkembang.

James Cameron, pengarah filem Blockbuster seperti Titanic dan Avatar juga tidak mahu melepaskan peluang untuk melabur dalam industri tersebut dengan mengadakan hubungan kerjasama 3D antara CPG China Division dan dua syarikat tempatan.

Pada majlis pelancaran tersebut, seorang gadis telah menarik perhatian Cameron apabila beliau tunduk menyerahkan kontrak kepadanya sambil senyum terukir dibibir.

Mungkin bukan itu sahaja yang menarik perhatian Cameron, tetapi apa yang 'terhidang' di depan mata lebih mengiurkan! -Pilihan Anda


0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.