Wednesday, August 22, 2012


Nampaknya puak-puak PAS makin meroyan la lepas ni...Sebelum ini Nasharudin mencetuskan kontroversi kerana bergambar dengan PM...kini gambarnya bersama Ketua pemuda UMNO pula tersebar...Pada pendapat EP memang patut pun Ustaz Nasha berkerjasama dengan UMNO sebabnya PAS bodoh...sanggup menjadi hamba abdi kepada DAP..

Jika tidak mana mungkin KIT SIANG berani kata, jika berlakunya 13 mei kembali..bukannya orang cina akan bergaduh dengan orang melayu tetapi orang melayu yang akan bergaduh sesama sendiri kerana PAS sanggup bermatian untuk mempertahankan DAP...

EP harap usaha yang sedang dijalankan oleh Ustaz Nasha dengan UMNO untuk menyatupadukan semula orang melayu akan berhasil...

3 comments:

Anonymous said...

Pemimpin PAS sekarang sudah menjadi tungangan PKR & DAP.. Hanya penyokong bawahan PAS yg faham situasi sebenar.. PRU13 nih PAS is DEAD..

ZoRRo...

Anonymous said...

Khairi is the best! Not Ustaz Nasha.

Anonymous said...

Khairi ni bagi saya dia sangat talented. Beruntung klu PR dapat Khairi ni. Klu dapat switch Khairi dan Ustaz Nasha pun ok jugak. Umno ambik Ustaz Nasha Pas amik Khairi. Kalau takda Khairi di Parlimen, memang teruk BN dikerjakan pembangkang. Yang lain bukan tak bagus... tapi bila berhujah tu, memang point dan fakta2 rapuh mereka amat mudah sangat ditepis pembangkang. Tapi wbp takpelah, biarlah Khairi bersama BN dahulu, at least seimbang sikit parlimen. Kadang2 tu bila fikir2 balik, kelakar jugak politik ni kan. Dulu Umno betul2 kutuk "Khairi menantu Pak Lah" tapi sekarang Umno sememangnya banyak bergantung pada Khairi.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.