GEMPAR : PAKATAN RAKYAT POLITIKKAN KEKALAHAN LEE CHONG WEI


Perlawanan Akhir Badminton Sukan Olimpik London 2012 telah menyaksikan Dato' Lee Chong Wei kalah tipis di tangan juara nombor satu dunia Lin Dan dari negara China tadi telah dipolitikkan oleh seorang ADUN DAP dari Kota Alam Shah,Selangor M. Manoharan.

Mengapa harus kekalahan tersebut dipolitikkan sedangkan Datuk Lee Chong Wei sendiri telah momohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia malah telah dibalas dalam twitter nya oleh Perdana Menteri Malaysia dengan menyatakan beliau (Chong Wei) tidak perlu memohon maaf kerana telah berusaha dengan sangat baik.

Sebelum ini.. Zuraidah Mak Lampir juga mempolitikkan pemberian percuma ais krim Baskin Robbin jika Malaysia berjaya merangkul pingat emas untuk negara. Zuraida berkata pemberian ais krim ini adalah penghinaan kepada rakyat dan politik lucah. Satu lagi kenyataan bangang dari longkang pemimpin PR. Semua benda nak dipolitikkan dan salahkan BN walhal yang memberikan ais krim percuma merupakan hadiah oleh syarikat berkenaan kepada pelanggannya untuk meraikan kejayaan negara. Monaharan juga dengan bongkak berkata bahawa jika Pakatan Rakyat mentadbir Malaysia,pingat emas pasti menjadi milik Malaysia. Dangkal dan cetek sungguh pemikiran. Macam mana la boleh diangkat menjadi ADUN.

 ** Kayu Nasi Kandar SS2 Tetap Beri Makan Percuma Walaupun Chong Wei Tewas
GEMPAR : PAKATAN RAKYAT POLITIKKAN KEKALAHAN LEE CHONG WEI GEMPAR : PAKATAN RAKYAT POLITIKKAN KEKALAHAN LEE CHONG WEI Reviewed by Empayar Pemuda on 4:27 AM Rating: 5

5 comments:

 1. Mabuk kut dia ni...nampak bodo

  ReplyDelete
 2. LAGI BUKTI BETAPA BODOH DAN BANGANGNYA PEMIMPIN2 PR!

  ReplyDelete
 3. Biarkanlah siluncai terjun dengan labu2nya...dan
  Biarkanlah siIndia nii bergelumang dengan tepong2nya...

  ReplyDelete
 4. Inilah pemimpin yang paling bodoh dan tolol, sepatutnya sebagai rakyat Malaysia harus sama-sama menyokong Chong Wei. Tu si Zuraidah memang otak suka hisap Ice-Krim? kot. ais krim Baskin Robbin atas dasar sama menyokong Chong Wei, ingin sama-sama menyumbangbang atas kemenangan. Zuraidah sumbang apa kalu Chong menang agaknya...

  ReplyDelete
 5. mcm sial lah manoharam paria ni..

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.