VIDEO HOT : BETTY CHEW MENGAMUK DAN MENYERANG KEKASIH GELAP LIM GUAN ENG???


Sebelum ini rakyat terutamanya rakyat Pulau Pinang dikejutkan dengan pendedahan Tunku Aziz tentang sikap Lim Guan Eng DAP, Setiausaha Agung DAP yang biadap, no sense of decency dan tidak boleh dipercayai.

Hairan kerana hari ini ada 2 perkara yang berlaku dan kedua-duanya secara langsung atau tidak, melibatkan beliau!

Setiausaha Agung DAP merangkap kroni tegar Kit Siang itu berdepan dengan pentadbiran kerajaan negeri yang dikaitkan dengan banjir kilat yang berlaku tadi. 

Pelbagai cerita yang kedengaran contohnya banjir kilat itu disebabkan kerajaan DAP negeri yang kurang membiayai penyelenggaran negeri supaya wang negeri kurang digunakan dan tampak surplus. 

Tetapi ada juga khabaran yang lebih panas dan melibatkan Lim Guan Eng DAP dan isteri beliau, Betty Chew DAP. Khabaran ini menjadi salah satu topik perbualan rakyat Pulau Pinang dan khabarannya itu melibatkan orang ketiga. 

Khabaran ini rupa-rupanya turut menarik minat rakyat Melaka di mana Betty Chew menjadi ADUN.

Lihat video di bawah :Video Betty Chew di atas tentu mengingatkan rakyat Pulau Pinang tentang video Lim Guan Eng DAP yang melenting berlebihan apabila wartawan Cina menanyakan beliau tentang dakwaan skandal beliau dengan seorang pegawai wanita beliau.

Lim Guan Eng bukan sahaja gagal menjawab secara profesional tetapi juga mengugut. Kesihan wartawan bangsa Cina itu!

Lihat video panas di bawah :


Dan apakah plaster di dahi itu juga ada ceritanya?

Sumber : Dr MiM
VIDEO HOT : BETTY CHEW MENGAMUK DAN MENYERANG KEKASIH GELAP LIM GUAN ENG??? VIDEO HOT : BETTY CHEW MENGAMUK DAN MENYERANG KEKASIH GELAP LIM GUAN ENG??? Reviewed by Empayar Pemuda on 7:53 AM Rating: 5

2 comments:

 1. Rasa2 dahi LGE cedera terkena apa???

  a) Kasut Betty
  b) Tempat abu rokok
  c) Handphone Bberry
  d) Penyapu


  ZoRRo...

  ReplyDelete
 2. dilanggar todak!

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.