Tuesday, July 3, 2012


Sebelum ini rakyat terutamanya rakyat Pulau Pinang dikejutkan dengan pendedahan Tunku Aziz tentang sikap Lim Guan Eng DAP, Setiausaha Agung DAP yang biadap, no sense of decency dan tidak boleh dipercayai.

Hairan kerana hari ini ada 2 perkara yang berlaku dan kedua-duanya secara langsung atau tidak, melibatkan beliau!

Setiausaha Agung DAP merangkap kroni tegar Kit Siang itu berdepan dengan pentadbiran kerajaan negeri yang dikaitkan dengan banjir kilat yang berlaku tadi. 

Pelbagai cerita yang kedengaran contohnya banjir kilat itu disebabkan kerajaan DAP negeri yang kurang membiayai penyelenggaran negeri supaya wang negeri kurang digunakan dan tampak surplus. 

Tetapi ada juga khabaran yang lebih panas dan melibatkan Lim Guan Eng DAP dan isteri beliau, Betty Chew DAP. Khabaran ini menjadi salah satu topik perbualan rakyat Pulau Pinang dan khabarannya itu melibatkan orang ketiga. 

Khabaran ini rupa-rupanya turut menarik minat rakyat Melaka di mana Betty Chew menjadi ADUN.

Lihat video di bawah :Video Betty Chew di atas tentu mengingatkan rakyat Pulau Pinang tentang video Lim Guan Eng DAP yang melenting berlebihan apabila wartawan Cina menanyakan beliau tentang dakwaan skandal beliau dengan seorang pegawai wanita beliau.

Lim Guan Eng bukan sahaja gagal menjawab secara profesional tetapi juga mengugut. Kesihan wartawan bangsa Cina itu!

Lihat video panas di bawah :


Dan apakah plaster di dahi itu juga ada ceritanya?

Sumber : Dr MiM

2 comments:

Anonymous said...

Rasa2 dahi LGE cedera terkena apa???

a) Kasut Betty
b) Tempat abu rokok
c) Handphone Bberry
d) Penyapu


ZoRRo...

Anonymous said...

dilanggar todak!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.