RATU ROCK MALAYSIA BAKAL TAMAT ZAMAN BUJANG!!Ratu rock Ella, akan menjadi ratu seseorang untuk sebenar. Hits klasik Ella seperti Layar Impian dan Dua Insan Bercinta, akan berkahwin dengan juruterbang Firefly, Azhar Ghazali. yang 16 tahun lebih muda daripada beliau.

Ella, yang nama sebenarnya ialah Norzila Aminudin, 46, akan melakukan upacara Akad Nikah Sabtu ini, 7 Julai di rumah keluarga di Klang. Beliau telah mengenali Azhar, yang 16 tahun lebih muda daripada beliau, selama sembilan tahun yang lalu tetapi hubungan itu hanya menjadi serius selama 3 tahun lepas.

Majlis dijadualkan selepas Isyak dan untuk saudara-mara dan media sahaja. Sambutan perkahwinan dirancang pada Dis 1 tahun ini di Pusat Konvensyen Antarabangsa, Putrajaya.

Ella tidak dapat dihubungi untuk ulasan semasa waktu sidang akhbar. Tetapi adik perempuan penyanyi itu, jurusolek Saidatulnisa Aminuddin mengatakan bahawa ibu mereka, Asmah Yong gembira apabila dia mendengar berita tersebut.

Siadatulnisa menambah Ella dan Azhar akan memakai reka bentuk Saiful Baharim di Akad Nikah.

Ella memulakan kerjaya rakaman beliau pada pertengahan tahun 80-an. Album terbaru ialah 2007′sRama Rama. – The Daily Chili
RATU ROCK MALAYSIA BAKAL TAMAT ZAMAN BUJANG!! RATU ROCK MALAYSIA BAKAL TAMAT ZAMAN BUJANG!! Reviewed by Empayar Pemuda on 4:00 PM Rating: 5

1 comment:

  1. Mujor la belum tumpat lagi.simpan lama2 dalam kain tak guna tepu

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.