Wednesday, July 11, 2012Seorang pemandu berasal dari Jerman nekad bogel sebagai bentuk protes atas kenaikan minyak . Lelaki yang tidak diketahui identitinya tersebut terlihat tiba di pam minyak Shell wilayah Klosterlausnitz dan hanya menggunakan sepasang kasut hitam.

Pengurus stesen minyak Frank Hollmotz, 25 tahun, mengatakan bahawa dia berfikir lelaki tersebut hanya mengenakan kasut kerana tidak ingin kakinya kotor.

Namun, saat mengisi minyak ke tangki keretanya, tiba-tiba lelaki tersebut menaiki kereta dan lalu masuk ke dalam super market untuk membayar dalam keadaan bogel. Setelah membayar, lelaki tersebut keluar dan kembali menaiki keretanya lalu pergi.
 
 
** Syukur minyak kat negara kita malaysia dibayar subsidi oleh kerajaan.. Kalau tak pembangkang mesti berbogel2 kat stesyen minyak..
 

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.