Thursday, July 19, 2012

Nadya Suleman, 37 - ibu 14 dikenali sebagai "Octomom" - kini rasmi penari bogel.Nadya Suleman telah mengambil keputusan untuk menyelesaikan masalah kewangannya untuk menyara 14 anak-anaknya dengan mempamer dan menjual tubuhnya di kelab tarian bogel, Sebelum ini ibu kembar lapan pernah beraksi bogel di majalah dan kemudian dalam video lucah solo, kini dia terpaksa menjadi penari bogel di Playhouse Gentlemen’s Club, Hallandale, Florida untuk menyara keluarganya. Untuk tarian bogel ini Nadya Suleman telah dibayar sebanyak $5,000 (£3,220) untuk satu pertunjukan.

** Nadya Suleman masih Islam ke??





Cuba tengok gambar dibawah ni...

 
MyMassa kata Ah So pun jadik! Apa nak jadi dengan Pak Aji PAS ni.










5 comments:

kadiruuun said...

dalam sadar dan tak sedar diri DAP mempermainkan PAS

Anonymous said...

PAS sedar tapi apa nak buat...cari makan maa..PAS kan parti pengemis..keje dia tau kutip derma je..harap ihsan org...

Anonymous said...

PAS mana sedar..dr dulu lagi PAS parti bingai..parti pelacur agama..bila tegur,tau plak marah....bangsat Pas ni..

Bollywood Girls said...

Plz you visit to

Namitha at Cinemaa Awards in Green Saree

Bollywood World said...

Sneha Latest Photo Shoot Stills, Sneha Hot Photo Shoot Pics

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.