Wednesday, July 11, 2012

PANAS! : TIADA LAGI DEBAT DGN DAP


KUALA LUMPUR, 10 Julai - Presiden MCA Datuk Seri Dr Chua Soi Lek memutuskan untuk tidak berdebat lagi dengan Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng kerana mendakwa Lim menggunakan platform debat untuk berceramah politik dan berkempen.

Berdasarkan dua perdebatannya dengan Lim, Chua berkata Ketua Menteri Pulau Pinang itu bukan sahaja mengambil kesempatan membuat fitnah terhadap menteri-menteri MCA semasa berdebat malah tidak menjawab soalan yang menepati tajuk perdebatan mereka.

"Beliau (Lim) tidak mengutarakan strategi memanfaatkan rakyat, beliau hanya tahu membuat fitnah, berkempen, dan tidak menjawab soalan dengan sepenuhnya," katanya pada sidang media selepas mempengerusikan Mesyuarat Jawatankuasa Pusat MCA di Wisma MCA, hari Selasa. - BERNAMA
** LGE MMG LIDAH BERCABANG.. LAIN DITANYA LAIN DIJAWAB.. NAK SPIN SAJA PANDAI.. KETUA MENTERI PALING CELAKA DI PULAU PINANG..

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.