HOT : TAK PERLU PERGI JAUH-JAUH UNTUK MANDI BUIH..


Sekalung tahniah di atas kejayaan Khalid Gagap membangunkan Selangor!!!
Daerah Puchong di Selangor yang selama ini terkenal sebagai pusat pengeluar pelbagai barang industri kini bertukar imej sebagai bandar yang menyediakan khidmat urut dan seks secara berleluasa.
Tinjauan pelbagai pihak di kawasan tersebut baru-baru ini menimbulkan kejutan apabila jumlah pusat urut dan seks bukannya seberkurangan sebaliknya bertambah kepada sekurang-kurangnya 40 buah.
Bagi sesiapa yang sekali-sekala berkunjung ke Puchong pada waktu malam pasti terkejut dengan gemerlapan lampu-lampu neon menerangi unit-unit kedai yang dijadikan pusat seks.
Dipendekkan kata, kewujudan pusat urut seks di sekitar bandar ini sejak empat tahun lalu menukar imejnya seakan-akan Hatyai di Thailand yang terkenal dengan tawaran khidmat seks.
Lebih memburukkan keadaan, bisnes haram itu bukan sahaja semakin berkembang malah menyaingi kepesatan aktiviti perniagaan komersial yang terdapat di situ.
HOT : TAK PERLU PERGI JAUH-JAUH UNTUK MANDI BUIH.. HOT : TAK PERLU PERGI JAUH-JAUH UNTUK MANDI BUIH.. Reviewed by Empayar Pemuda on 10:21 AM Rating: 5

1 comment:

  1. Apa nak buat...hati DAP pun MB kena jaga..sbb tu pusat urut,spa,pelacuran,kelab malam tumbuh mekar di selangor...ronnie liu lagi kebal drpd JAIS...PAS pun jadi la keldai yg bingai..Mat Sabu pun ziarah jugak tpt2 mcm tu dgn layanan super vip..hahahha...bangsat lu Mat Sabu..dasar budak pencari fail yg jual agama utk duit poket sendiri

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.