HOT! : NIK AZIZ AKAN LETAK JAWATAN SEBELUM PRU13


Negara kita baru baru ini di gemparkan dengan puak puak kafir harbi dengan mengadakan perhimpunan bersih yang kotor. Perhimpunan ini telah memporak perandakan Negara kita yang di cintai, ambiga telah Berjaya dengan misinya memecah belahkan umat islam di Negara ini sehingga mursyidul am pas nik aziz telah mengeluarkan fatwa untuk kepentingan diri sendiri dengan mengatakan semua ahli Pas WAJIB menghadiri perhimpunan tersebut di dataran merdeka kuala lumpur, tetapi alangkah sedihnya apabila perhimpunan ini menular hingga ke masjidil nabawi yang suci dan telah mendatangkan kemarahan kerajaan arab Saudi hingga mereka ingin menyekat kuota haji untuk rakyat Malaysia pada tahun ini. Adakah pemimpin sebegini yang kita mahukan untuk Negara ini?


Atas tindakan drastik telah di ambil oleh kerajaan Malaysia dengan mengadakan rundingan dengan kerajaan arab Saudi berkenaan isu kuota dan hanya akan di beri tahu sekitar bulan ini.


(ternyata ambigay tergelak besar jika kuota Malaysia untuk menunaikan haji di kurangkan atau di sekat.

Nik aziz dengan GAHnya telah bersengkongkol dengan Ambigay laknatullah untuk mengagalkan umat islam dari menunaikan haji dan hanya kerana kepentingan politik Nik aziz telah mengeluarkan fatwa yang merugikan seluruh umat islam di Malaysia.
Besar harapan jika nik aziz berfikir sebelum melakukan sesuatu perkara. Tahniah kepada kerajaan Malaysia kerana Berjaya membuat rundingan pantas dengan arab Saudi. - Noordin Bin Lah
** KIRIMAN PEMBACA BLOG KEPADA EP.. NIK AZIZ OH NIK AZIZ.. SUDAH2 LAH TU..
HOT! : NIK AZIZ AKAN LETAK JAWATAN SEBELUM PRU13 HOT! : NIK AZIZ AKAN LETAK JAWATAN SEBELUM PRU13 Reviewed by Empayar Pemuda on 12:21 AM Rating: 5

2 comments:

  1. pandai2 je kau ni. Semuanya kenyataan menipu.

    blogger, is this the best u can do? sia2 je BN habiskan duit rakyat bayar gaji kau. No wonder la diorg upah yahudi berjuta2 sbb blogger mcm kau ni takleh pakai. Haram jadah mcm pak jib.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.