Wednesday, July 25, 2012




EP rasa ramai lelaki diluar sana sudah mengenali siapa Lana Nordin...Artis seksi yang kononnya mempunyai iras-iras Pamela Anderson sehinggakan dia digelar Pamela Anderson Malaysia...


Jom kita lihat kat mana lana ni iras-iras dengan Pamela Anderson....






Apa yang EP nampak mungkin ada persamaannya diantara Lana Nordin dan Pamela. Kedua duanya hanya bergantung pada keseksian semata mata kerana kedua-dua mereka mempunya aset yang menarik dan mencuri tumpuan kaum yang suka wanita yang penuh ilmu di dada...hahahaha...Jangan marah ye, Lana!

3 comments:

ismaizaz said...

nak kena masuk pas budak ni ... apa lagi Nik Aziz dan ahli-ahli pas yang lain ... telefon la LANA NORDIN di no 019 - 3322**** .... dia mesti kata YES punya sebab nama dia belum popular sangat .... ada CANNNNN...

solo said...

hahaha... nak kena Hijrah masuk PasTI Laku kat pentas ceramah politik ni..

leh dapat "Pasangan" yg "Khusuk" membelek2 harta Pujangga PASti...

tak pun kasi jumpa Pak Al-Juburi jer.....

Anonymous said...

Jgn kasi jmpa sama Mat Sabu.. Abis bukit dia tarah.. Hahahh

ZoRRo...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.