Thursday, July 12, 2012


Dunia hiburan sekali lagi digemparkan dengan tersebarnya foto bogel kirana larasati dan kini menjadi kontrovesi panas dunia seni.Walau bagaimanapun, Masih ramai yang yakin bahawa gambar bogel berkenaan hanyalah gambar yang diedit semula secara digital didalam photoshop.

Pada gambar pertama melihatkan gambar kirana larasati sedang berbaring dalam keadaan separuh bogel di atas sebuah katil manakala gambar ke dua pulah gambar separuh bogel di mana payudaranya hanya ditutupi oleh rambut sahaja..
Satu forum web telah membincangkan perkara berkaitan dengan gambar kirana Larasati yang berbogel dan ramai berpendapat bahawasanya ianya adalah palsu dan telah diubahsuai dengan mengedit gambar asli menggunakan teknik digital.
Salah seorang kumpulan forum jugak mengatakan gambar bogel kirana larasati yang juga merupakan pelakon cerita "Purple Love" menyatakan bahawa gambar bogel tersebut kelihatan sudah diubahsuai menggunakan photoshop kerana perincian foto tersebut kelihatan tersembunyi dan sukar untuk membuat pengesahan keaslian gambar.

Pada masa yang sama, pengurus kirana,Yopie sekeras2nya menafikan bahawa gambar bogel tersebut adalah gambar kirana larasati.

Apa2 pun, itulah lumrah pelakon bila dah meningkat popular.. Diharap Kirana Larasati yang jugak pelakon cerita "purple love" banyak2 bersabar di atas isu gambar bogel tersebut..

3 comments:

Bollywood Girls said...

Plz you visit to

Namitha at Cinemaa Awards in Green Saree

Bollywood Girls said...

Lebih 18 + panas menunjukkan di sini

Mrinalini Sharma Photo Gallery

Anonymous said...

wooo centek bangatlah jadi panasarraan gueaaa.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.