Thursday, July 26, 2012

Gambar seorang artis wanita yang didakwa oleh pengirim email menghisap ganja, bergambar tidak senonoh dan menghadiri parti tidak bermoral ala-ala tiger show. Siapakah artis yang dimaksudkannya itu? Tepuk dada tanya selera...EP tidak mahu bikin panas atau menambah dosa di bulan mulia yang penuh keberkatan ini. Anggaplah kemungkinan gambar-gambar ini sekadar gambar 'super impose' ye...





TEXT ORIGINAL DARIPADA EMAIL PENGIRIM:
Hi, attached adalah gambar **** ***** menghisap ganja ( boleh nampak itu bukanlah rokok, cara ianya balut adalah berlainan) dan juga **** ***** dalam party sex. Berserta juga gambar scandalnya di luar negara menghadiri tiger show.  -MyArtis









(BAWAH) GAMBAR YANG DIDAKWA MENGHADIRI 
TIGER SHOW DI LUAR NEGARA



 






7 comments:

Anonymous said...

ajak dia "anuti" PAS, selesai masalah..

Anonymous said...

Apa pulak anuti pas? Suruh ikut jejak abby abadi laaa..baru bleh jadi ustazah xpressssss

Anonymous said...

Moga dibukak pintu hati dia masuk Pas..kompom jadi baik punye

Anonymous said...

tak payah tutup2 la muka dia tu dedahkan aje sedangkan vedio dan gambar mukanya jelas dari geng dot dot dot pencacai2nya tak percaya,bila peminat2 taksub artis ni tgk mesti dia orang cakap fitnah

akma sahib said...

hi gambar akma sahib a.k.a akma hisyam. pelacur dia ni, kerja kat club de vegas. cakap punyalah macam orang baik. minum and hisap rokok. selalu nampak menyundal di pavillion. pakai kereta satria putih wfl 9010.

akma sahib said...

aku tau rumah dia mana, dah 2 laki aku nampak masuk malam malam buta. aku tunggu masa jer nak panggil polis dgn jais.

Anonymous said...

poyo jer blogger nie...nie bukan gambar artis malaysia,saje k0non bt gosip..puiihhh.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.