HOT : ARTIS WANITA BERSERONOK DI PARTI LIAR?

Gambar seorang artis wanita yang didakwa oleh pengirim email menghisap ganja, bergambar tidak senonoh dan menghadiri parti tidak bermoral ala-ala tiger show. Siapakah artis yang dimaksudkannya itu? Tepuk dada tanya selera...EP tidak mahu bikin panas atau menambah dosa di bulan mulia yang penuh keberkatan ini. Anggaplah kemungkinan gambar-gambar ini sekadar gambar 'super impose' ye...





TEXT ORIGINAL DARIPADA EMAIL PENGIRIM:
Hi, attached adalah gambar **** ***** menghisap ganja ( boleh nampak itu bukanlah rokok, cara ianya balut adalah berlainan) dan juga **** ***** dalam party sex. Berserta juga gambar scandalnya di luar negara menghadiri tiger show.  -MyArtis









(BAWAH) GAMBAR YANG DIDAKWA MENGHADIRI 
TIGER SHOW DI LUAR NEGARA



 






HOT : ARTIS WANITA BERSERONOK DI PARTI LIAR? HOT : ARTIS WANITA BERSERONOK DI PARTI LIAR? Reviewed by Empayar Pemuda on 12:16 PM Rating: 5

7 comments:

  1. ajak dia "anuti" PAS, selesai masalah..

    ReplyDelete
  2. Apa pulak anuti pas? Suruh ikut jejak abby abadi laaa..baru bleh jadi ustazah xpressssss

    ReplyDelete
  3. Moga dibukak pintu hati dia masuk Pas..kompom jadi baik punye

    ReplyDelete
  4. tak payah tutup2 la muka dia tu dedahkan aje sedangkan vedio dan gambar mukanya jelas dari geng dot dot dot pencacai2nya tak percaya,bila peminat2 taksub artis ni tgk mesti dia orang cakap fitnah

    ReplyDelete
  5. hi gambar akma sahib a.k.a akma hisyam. pelacur dia ni, kerja kat club de vegas. cakap punyalah macam orang baik. minum and hisap rokok. selalu nampak menyundal di pavillion. pakai kereta satria putih wfl 9010.

    ReplyDelete
  6. aku tau rumah dia mana, dah 2 laki aku nampak masuk malam malam buta. aku tunggu masa jer nak panggil polis dgn jais.

    ReplyDelete
  7. poyo jer blogger nie...nie bukan gambar artis malaysia,saje k0non bt gosip..puiihhh.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.