GEMPAR : AKSI MEMALUKAN ARTIS PAKAI SPENDER DI PANTAI PHUKET



Panas Gambar Artis Baru Bogel pakai seluar dalam di Pantai Phuket Thailand. Menurut sumber, foto lelaki ini adalah artis yang berasal dari Malaysia. Pada mulanya, gambar ni disebarkan melalui laman blog BuahMulut dari seorang pengirim yang tidak dikenal pasti. Namun, teka teki mengenai identiti lelaki ini masih lagi belum terjawab.

Petikan Emel Dari Pengirim
“Pelakon ni seorang yg baik, sangat friendly tetapi saya agak terkejut bila mendapat email dari kawan saya tentang gambar seksi pelakon baru itu semasa sedang bercuti di phuket thailand. Persoalannya, sebagai pelakon baru kenapa dia berani mendedahkan gambar-gambar sebegitu. Kami sebagai peminat agak hampa kerana  pelakon yang baru nak menapak, dia seharusnya menjaga tatasusila sebagai pendatang baru. Ini nama pun baru nak berkembang tapi dah membuatkan peminat berasa jijik dgn gambar tersebut. Jadi tolong dapatkan penjelasan daribeliau tentang gambar-gambar ini,” kata pengirim emel tersebut.




Sumber : Melvister




GEMPAR : AKSI MEMALUKAN ARTIS PAKAI SPENDER DI PANTAI PHUKET GEMPAR : AKSI MEMALUKAN ARTIS PAKAI SPENDER DI PANTAI PHUKET Reviewed by Empayar Pemuda on 3:10 AM Rating: 5

3 comments:

  1. Hobi dia macam Atuk Tua Belalai Bengkok.. nak bogel ja.. Nasib baik dia xterserempak ngan Atuk Tua tu.. kalu tak.. nahas store kunyit..

    zoRRo...

    ReplyDelete
  2. lantak dia la yg korang susah tu kenapa? bukan dia bogel depan rumah korang dan biasa seluar mandi/berenang memang seakan seluar dalam, apa masalahnya? cuba komen yg membina barulah sesuatu industri tu boleh maju, ni tau nak kondem je, dajjal ke?

    ReplyDelete
  3. Logik la dia pakai spender atau pown seluar mandi ala ala spender, tengok la lokasi? Dia kan tepi pantai@ laut, lain la kalau dia pakai mcm tu dalam masjid atau di surau logik la korang nak maki or kutuk, dasar manusia dengki dan hasad

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.