Friday, July 6, 2012



Panas Gambar Artis Baru Bogel pakai seluar dalam di Pantai Phuket Thailand. Menurut sumber, foto lelaki ini adalah artis yang berasal dari Malaysia. Pada mulanya, gambar ni disebarkan melalui laman blog BuahMulut dari seorang pengirim yang tidak dikenal pasti. Namun, teka teki mengenai identiti lelaki ini masih lagi belum terjawab.

Petikan Emel Dari Pengirim
“Pelakon ni seorang yg baik, sangat friendly tetapi saya agak terkejut bila mendapat email dari kawan saya tentang gambar seksi pelakon baru itu semasa sedang bercuti di phuket thailand. Persoalannya, sebagai pelakon baru kenapa dia berani mendedahkan gambar-gambar sebegitu. Kami sebagai peminat agak hampa kerana  pelakon yang baru nak menapak, dia seharusnya menjaga tatasusila sebagai pendatang baru. Ini nama pun baru nak berkembang tapi dah membuatkan peminat berasa jijik dgn gambar tersebut. Jadi tolong dapatkan penjelasan daribeliau tentang gambar-gambar ini,” kata pengirim emel tersebut.




Sumber : Melvister




3 comments:

Anonymous said...

Hobi dia macam Atuk Tua Belalai Bengkok.. nak bogel ja.. Nasib baik dia xterserempak ngan Atuk Tua tu.. kalu tak.. nahas store kunyit..

zoRRo...

Anonymous said...

lantak dia la yg korang susah tu kenapa? bukan dia bogel depan rumah korang dan biasa seluar mandi/berenang memang seakan seluar dalam, apa masalahnya? cuba komen yg membina barulah sesuatu industri tu boleh maju, ni tau nak kondem je, dajjal ke?

Mizio Cheekie said...

Logik la dia pakai spender atau pown seluar mandi ala ala spender, tengok la lokasi? Dia kan tepi pantai@ laut, lain la kalau dia pakai mcm tu dalam masjid atau di surau logik la korang nak maki or kutuk, dasar manusia dengki dan hasad

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.