WTF : PEMBUNUHAN PALING GANAS TETAPI....

Sekadar Hiasan


Kejadian ini telah berlaku pada jam 10.45 malam di Filipina di mana Doktor Andres Gumban, seorang doktor pakar psikitrik telah berkenalan dengan dua orang remaja lelaki melalui Facebook dan telah menjemput mereka untuk datang ke rumahnye. Tindakan doktor itu mengajak mereka datang ke rumah adalah satu kesilapan besar dalam hidupnye kerana telah meragut nyawanya sendiri.
Dua remaja ini, merupakan pembunuh kejam yang merekodkan video kelakuan membunuh menggunakan telefon bimbit. Doktor tersebut telah dihentak dengan batu sebelum di rodok menggunakan senjata tajam sebanyak 34 kali sehingga mati.
Nasib penjenayah ini malang apabila anjing yang menyalak telah mengejutkan jirannya untuk melihat apa yang berlaku. Jirannye telah datang ke rumah doktor tersebut sambil membawa pump gun dan memaksa dua remaja tersebut membuka pintu sebelum terkejut melihat percikan darah pada lantai rumah tersebut. Seorang lagi jiran yang datang telah menelefon polis untuk menangkap penjenayah ini.
Penjenayah ini telah menipu dengan mengatakan bahawa mereka merupakan mangsa sodomi doktor tersebut dan membunuh atas alasan mempertahankan diri namun video ini telah menjerat mereka sendiri. Menurut jurucakap polis, dengan penangkapan ini telah menyelesaikan satu kes bunuh yang melibatkan seorang wanita mengandung yang dibunuh pada awal tahun ini.
WTF : PEMBUNUHAN PALING GANAS TETAPI.... WTF : PEMBUNUHAN PALING GANAS TETAPI.... Reviewed by Empayar Pemuda on 12:26 AM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.