Saturday, June 30, 2012

Pembongkaran pembohongan Anwar Al-Juburi oleh Ummi Halfida...

Kata Ummi "18 video lucah Anwar dirakam oleh Datuk Nalla..iaitu rakan baiknya semasa Anwar menjadi TPM..."

Fuyoo..banyaknya video lucah Anwar...kaya tokey DVD cetak rompak kalau dapat koleksi video lucah Anwar ni..bila agaknya video-video ini nak didedahkan ye...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Anonymous said...

anjing2 CHIHUAHUA yg pi nyalak tadi akan pukul lobang berniaga DVD big boss diorang la...

nak jana ekonomi parti...

pejuang hamas...

Anonymous said...

Agak2 dlm Video2 tu.. Mesti ada aksi liwat??... Hmmm... Kompom2..

ZoRRo..

Romeo Laut said...

Semua yang komen guna Anon, lepas tu cakap macam bagus, macam tak ada telur. Semua 'hit-run' je. Ceh.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.