Monday, June 4, 2012


Wardina Safiyyah ditimpa malang lagi apabila tragedi kali ini dia diganggu dengan panggilan lucah daripada seorang lelaki bernama Arif.
Menurut Wardina, lelaki misteri itu membuat panggilan sebanyak dua kali dan telah menyamar sebagai seorang kakitangan sebuah stesen penyiaran dan bertujuan mahu menemubual-nye sebelum mengeluarkan kata-kata lucah kepada Wardina. Lelaki itu telah membuat panggilan sekitar jam 5 pagi dan diikut pada pukul 9.15 pagi.
Media Malaya kata :- Sorry to say, kami rasa Wardina ni drama je lebih nak tutup cerita dia bakal bertanding dalam pilihanraya tu kan. Peminat jangan marah ye.
EP kata : WTF...Wardina??..hmm...Teringat EP pasal phone sex mamat ni...
layan....

1 comments:

Anonymous said...

eleh wardina...
macam dia sorang je la yang baik.
menipu je telepon pukul 5 pagi.

pigidah

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.