Wednesday, June 6, 2012


Senang kan..inilah perangai puak-puak pakatan haram...bila terkantoi atau terkena batang hidung sendiri...seperti biasa..mulalah nak salahkan orang lain..

Jom layan video K-POP versi PKR & PAS...


Ini pula penjelasan dari pihak penganjur...



Tak ke pelik...sebelum mana-mana persembahan diadakan, sudah pasti pihak penganjur akan mengadakan test run atau rehearsal supaya aturcara persembahan sebenar akan berjalan dengan lancar tanpa sebarang gangguan....tak kan la masa tu mereka tak perasan ada tarian ala-ala K-POP ini...hahahahahaha...kelakarkan....

EP agak pelik kenapa pihak penganjur boleh mernyalahkan pihak penaja sedangkan yang menyusun aturcara majlis ialah pihak penganjur...Mesti ada sebab mengapa pihak penaja sanggup menanggung kesalahan ini....(SIAP BOLEH KATA "PIHAK PENAJA DENGAN SENGAJANYA MENSABOTAJ PROGRAM INI") Agak-agaknya siapalah pemilik syarikat pihak penaja iaitu Public Pavilion Holding Sdn. Bhd. yang sanggup dipersalahkan walaupun mereka yang menaja event ini...Dr Mansor?? Johari Kassim??...

Mengata dulang paku serpih...mengata orang...dia yang lebih...hahahahaha


4 comments:

Anonymous said...

itulah yg aku geram dgn pr ni. pr memang buat salah dan korup lebih teruk dari bn. tp pr bijak sembunyikn. namun bila kantoi, pr akan salahkn pihak lain. tak nak mengaku dan nak perbetulkn kesilapan. sombong! tidak spt bn, jika kena tegur oleh rakyat, bn akui dan berusaha baiki.
isu kpop, KBS pun boleh dakwa, penaja sabotaj. kbs boleh kata mcm pr kata, dalam kertas, penaja nak persembhkn tarian tradisional, tapi dihari psmbhan, penaja telah sabotaj. tp kbs tidak mmbuat kenyataan demmikian.

sifat hipokrit pr ni lah yg buatkn org mcm aku jemu dan beralih arah kerana pr suka salahkn pihak lain bila mrk kantoi buat lebih teruk.

Atas Pagar Tanpa Parti (APTP)

Anonymous said...

Alah kalu dah dinamakan manusia, jantan, semua sama...gila sex. terjojol biji mata kalu tengok benda2tu. Tak kira lah pakai serban ke tidak,pas ke pkr ke semua sama. Aku pun jantan juga. Pandai2lah cover line................

Anonymous said...

bergegas hentikan apanya....dkt 1minit dok menari ats stage tu...adoi.....manusia-manusia

Anonymous said...

Memang kaki pantat dan ponggong le!! kau orang. Spin aja mana yang boleh di spin. Hanya Allah s.w.t. sahaja lebih berkuasa dari segala-galanya didunia ini. ALLAH MAHA BESAR

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.