Tuesday, June 26, 2012



Gambar Anggota Parlimen kawasan Bukit Gelugor Karpal Singh dan Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Seri Delima, R.S.N Rayer dikoyakkan dari papan iklan yang dipacak di persimpangan Jalan Udini, George Town, Selasa. Mungkinkah rakyat di kawasan Bukit Gelugor mula meluat dan sudah berani tunjuk perasaan kepada wakil rakyat yang mewakili mereka selama sepenggal ini...

Pelikkan papan iklan ini...gambar Mansor ada tapi gambar Ramasamy pula tidak diletakkan pada papan iklan ini...nampaknya macam ada masalah je...dan yang lagi pelik kenapa hanya gambar Karpal dan Rayer sahaja dikoyak...sedangkan gambar Guan Eng dan Mansor masih elok?? Confirm orang DAP sendiri yang buat...

4 comments:

Anonymous said...

Guan Eng pun dah mula meluat kpd Karpal Sing yang hanya tunggui DAP. Karpal bergaduh sakan dengan Ramasammy, Guan Eng buat tak tau jeerrr.... Patut tuuu Ramasamy dah kena pecat daaahhh...pasai lawan Pengerusi.

Anonymous said...

Jgn harap melayu Penang nak undi depa ni.

Anonymous said...

Ha ha ha kalau gambar najib dan sebelah muhyidin pastu kita koyak muka muhyidin nanti ape citer plak? Ha ha ha

Anonymous said...

anon June 28, 2012 1:34 PM

Hahaha tah apa2 hahaha.Mcm gampang punya soalan.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.