HOT : AZMIN BENGANG BILA RAHSIA PERKAHWINANNYA DIDEDAHKAN....


Ummi Hafilda sekali lagi tampil ke hadapan mendedahkan dokumen kekayaan melampau Azmin Ali dan isteri beliau, Shamsidar Taharin dan  kali ini pendedahan Ummi Hafilda disertakan dengan beberapa bukti cek dan saham yang dimiliki oleh mereka berdua.

Lihat video di bawah :

Video : Pendedahan Ummi Hafilda.

Dakwaan dan bukti-bukti yang didedahkan oleh Ummi Hafilda ini sangat berat dan perlukan siasatan lanjut.

Dan pemimpin sebegini bercakap tentang rasuah dan salahguna kuasa padahal diri beliau sendiri bergelumang dengan dosa sama seperti Anwar Ibrahim. Cuba kita bayangkan jika mereka itu diberi kuasa sekali lagi, negara ini boleh hancur disebabkan oleh mereka.

Benar atau tidak, kita sarankan kepada Azmin Ali supaya tampil ke hadapan dan menjawab segala skandal yang mengecewakan rakyat negara ini. Itu pun kalau berani la...

Dan Azmin Ali janganlah cepat melatah dan menggunakan tektik lapok iaitu 'salahkan UMNO dan BN'. Rakyat sudah mual dengan taktik murahan yang sering diguna pakai oleh beliau, Anwar dan Lim Guan Eng DAP.
HOT : AZMIN BENGANG BILA RAHSIA PERKAHWINANNYA DIDEDAHKAN.... HOT : AZMIN BENGANG BILA RAHSIA PERKAHWINANNYA DIDEDAHKAN.... Reviewed by Empayar Pemuda on 1:55 PM Rating: 5

5 comments:

 1. SRIKANDI...TERUSKAN PENDEDAHAN...DEMI NEGARA...KAMI SENTIASA BERSAMA...

  ReplyDelete
 2. nuar shamsidar admin...saman je umi tu kalau sah bukti

  ReplyDelete
 3. SAMAN LAH KALU BERANI...SENYAP JER??? CAKAP CAKAP.

  ReplyDelete
 4. srikandi...kepala taikkkkkkkkkkkkkkkk

  ReplyDelete
 5. kalau tak betul ummi pun tak berani nak kata. tapi yg masallahnya kenapa yg di tuduh tak berani untuk bertindak terhadap ummi. kalau dulu ada org datang merisik anak dara lalu emak dia kata pada anak dara tu kau suka ke tak pada mamat tu.anak dara tu tersenyum malu terus berlalu masuk bilik. setujulah kata mak dia. bergitu juga dgn azmin dan samsidar senyap eja...betullah tu...!

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.