WANITA SEKSI INI AKUI MENGHABISKAN SEMALAMAN BERSALAM BF BARU SYAHRINI...


Rasanya baru sahaja Syahrini membuat kenyataan terbuka yang beliau memang sedang berpacaran dengan seorang jejaka Malaysia dari kerabat Selangor, Raja Mohammad Syazni.
Jejaka tersebut lebih di’kenali dengan nama manja, Bubu dan kurang 48 jam dari pendedahan kisah cinta mereka berdua kini timbul gadis yang di’katakan sebagai orang ketiga.
Sekeping gambar Bubu bersama seorang gadis berimej seksi bernama Virta Rahdania Maladi beraksi mesra mula bertebaran di laman laman hiburan Indonesia & menimbulkan spekulasi.
Gadis tersebut bagaimana pun tampil memberikan penjelasan yang beliau & Bubu baru sahaja berkenalan pada malam gambar itu di’ambil dan hubungan mereka terus akrab.
Menurut Virta Rahdania Maladi, mereka berdua bertemu di Bali dan menghabiskan masa bersama semalaman sebelum berpisah kerana mendakwa Bubu terpaksa pulang ke Malaysia.
Gadis dalam gambar di’sebelah ini yang bekerja sebagai seorang penari bagaimana pun menafikan mempunyai sebarang hubungan istimewa bersama Bubu & pertemuan mereka terjadi sebelum jejaka itu mengenali Syahrini lagi. Jadi, tiada isu Bubu berlaku curang terhadap Syahrini.- SumberWANITA SEKSI INI AKUI MENGHABISKAN SEMALAMAN BERSALAM BF BARU SYAHRINI... WANITA SEKSI INI AKUI MENGHABISKAN SEMALAMAN BERSALAM BF BARU SYAHRINI... Reviewed by Empayar Pemuda on 12:28 PM Rating: 5

1 comment:

  1. HUIYYOOO DH LAA LAWA... BODY BAEKKK.. LURAH DENDAMM PON BOEEEKKKK... SERAM MATAA AQ TENGOK! =.=

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.