TERHOT : RM347 JUTA UNTUK SEKS BERSAMA CHINADOLL....


Media China hari ini kecoh dengan pendedahan skandal seks bekas pegawai tertinggi kerajaan mereka, Bo Xilai yang kini di’dakwa membayar sejumlah wang untuk hubungan seks bersama aktress & selebriti terkanl Zhang Ziyi.

Bo Xilai di’katakan membayar sebanyak RM2.9 juta kepada aktress tersebut untuk hubungan seks buat pertama kali sekitar tahun 2007 setelah mereka di’kenalkan oleh rakan.


Rakan Bo Xilai yang sama, Xu Ming di’katakan menawarkan RM4.9 juta untuk Zhang Ziyi kembali ke ranjang bersama bekas pegawai kerajaan China itu.

Laporan juga menyebut yang pelakon wanita berusia 33 tahun itu telah tidur bersama Bo Xilai sekurang kurang’nya 10 kali di’antara tahun 2007 dan 2011 di Beijing, China.

Media China turut melaporkan yang kegiatan pelacuran Zhang Ziyi bukan sahaja melibatkan Bo Xilai malah beberapa lagi orang kaya & ternama China yang sehingga ke hari ini mencecah angka RM347 juta nilai keseluruhan aktiviti beliau selama ini. (via Asia One News)

Berita skandal ini di’katakan menjadi sebab utama kenapa Zhang Ziyi tidak hadir ke Festival Filem Cannes 2012 sedangkan filem terbaru beliau Dangerous Liaisons di’tayangkan buat pertama kali di’sana. Rotikaya


** Kes Anwar dengan Chinadoll bila pula nak selesai....??
TERHOT : RM347 JUTA UNTUK SEKS BERSAMA CHINADOLL.... TERHOT : RM347 JUTA UNTUK SEKS BERSAMA CHINADOLL.... Reviewed by Empayar Pemuda on 2:43 PM Rating: 5

2 comments:

  1. Malaysia punya artis no. 1 pun ala juga ma. Kelija talak, luluk lumah, goyang kaki, goyang badan, goyang muntut, oops!!!. lapat luit juta-juta maa... Talak pecaya boleh tanya sama umi afilda ma.

    ReplyDelete
  2. pantat bacin nyonya tak bercebok yg termahal sekali di China!! hitam legam jugo.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.