Monday, May 7, 2012


Sejumlah besar penunjuk perasaan menyertai Perarakan Ganja Global yang diadakan di ratusan buah bandar di dunia termasuk di sini kelmarin.
Perarakan itu diadakan bagi meminta supaya penggunaan ganja dibenarkan oleh pihak berkuasa di negara masing-masing.
Sebahagian penunjuk perasaan itu turut menghisap rokok ganja semasa mereka berarak di bandar Valparaiso, Chile termasuk di bandar raya Mexico, Mexico.
Perarakan yang sama turut diadakan di bandar raya Medellin, Colombia selain di Buenos Aires, Argentina. - Agensi
**Tak lama lagi di Malaysia pun akan jadi macam ni la..tidak mustahil jika tuntutan tidak dituruti...mereka akan buat demo..tunjuk perasaan...buat kecoh dan rosakkan harta benda awam...kononnya kerajaan kejam dan zalim..sampai benda yang merepek dan tak masuk akal pun nak dibuat demo..siapa tahu..suara rakyat la katakan...5 comments:

Anonymous said...

umno nak demo ganja pulak? sebab tu sampai hari buang duit rakyat saja ............ berpuluh tahun UMNO gagal hapus DADAH ....... sudah ramai UMAT MELAYU sesat & rosak KERANA dadaH!

Anonymous said...

bodoh anon di atas.. negara mana ada rakyatnya yg tak isap dadah.. bangang..Aryan Brotherhood

Anonymous said...

Nik ajis dh keluarkn fatwa wajib hadir demo tu

Anonymous said...

anon 12:31 am..<--ape la bangang sgt..yg isap dadah kalangan anak2 perjuangan hang la..padan la muka hangpa

Anonymous said...

bapak korg pun hisap ganja !

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.