Tuesday, May 8, 2012


Lihatlah sendiri kutukan dan cercaan yang di lemparkan oleh penyokong pakatan terhadap ibu azmin ali, bayangkan tergamak seorang umat islam menulis komen sebegitu rupa.Inikah pengajaran yang mahu dicanang-canangkan oleh parti pembangkang sehinggakan seorang ibu yang tidak bersalah dikutuk dan dimaki?


Di sini sahaja kita boleh saksikan betapa penyokong pembangkang sudah hilang akal dan sudah tidak tahu garis kesopanan.


Persoalannya, apakah Azmin Ali akan membiarkan sahaja ibu beliau dimaki hamun oleh penyokong-penyokong sendiri?

Apakah beliau sudah terlalu rosak hingga ibu sendiri dibiarkan dicerca oleh mereka yang menyokong beliau?


seterusnya

3 comments:

Anonymous said...

bagaimana dia tahu?.Haaah terbongkar rahsia lagi.penama itukah yang jadi kempeitai jepun bersubahat dengan jepun memperkosakan.perempuan melayu?

Anonymous said...

Dari Abdullah bin Amru bin Ash r.a, katanya,

Rasulullah s.a.w bersabda:

Mencaci ibu bapa termasuk dosa besar. Para sahabat bertanya:Adakah orang yang mencaci ibu bapanya? Jawab Rasulullah s.a.w ,:Ya, ada! Dicacinya bapa orang lain, lalu orang itu mencaci bapanya pula. Dicacinya ibu orang lain, lalu orang itu mencaci ibunya pula.

Anonymous said...

persoalannya , yg bagi komen tu betul.ke parti.pembangkang ? ikut sedap mulut je bercakap., kuat sap kote pa ? bangang , tak sekolah la korg ni .

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.